Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lett ennyire népszerű ez a kikötözős szex téma? Tényleg ennyire tetszik itt ez vagy csak fantáziáltok róla?
Minket sosem motivált a kikötözősdi.
Mivel teljes a bizalom a kapcsolatunkban, nem sokat adna az élményeinkhez, ha bármelyikünk ki lenne kötözve a feleségemmel. Mindössze annyi történne, hogy kényelmetlen lenne a kötél...
Szerintem jó mert a másik fel uralkodik rajtad, alá vagy rendelve annak ki kiköltözött téged, így kedvére jatszadozhat a kedveséveL. Fantáziát okra bízom hogy mit.... vagy
Privin többet hogy mik a jó oldalai ha egy lánynak csinálom...:)
Ez a alarendelt dolog is trendi lett. Egyetertek veled kerdezo. Sajat magamon tapasztaltam meg. Kb.pont az en korosztalyom szocializalodott szexualisan az alarebdelt kotozzuk es fenekeljuk dolgokon es emiatt en is allandoan erre masztiztam. Amikor kiprobaltam valahogy ereztem, hogy najoo mindenre nem kell rahuzni,hogy izgato meg szexi. Ha akarom ez is tudna az lenni, de felesleges es nem olyan jo,mellesleg a tartalma, hogy alarendelt legyek.... haat nem koszonom. Szeretek egyenrangu lenni.
es most johet a lepontozas 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!