Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora egy rohadt idióta vagyok?
Mit is képzeltem.
Valyon mit is.
Szerettem volna kedveskedni egy erotikus masszőrnek akit nagyon megkedveltem mert nagyon kedves volt velem az első alkalommal.
Elmentem a 2.alkalmamra, és kedvesség ként, szeretetből vettem neki a kedvenc virágját, és mellé egy szép karkötőt.
Sokan mondták, hogy hülyeség ajándékot venni, én mégis vettem.
A virág jó ötlet volt, az ajándék már nem. :(
Megijedt.
Nem akarta, hogy szerelmet érezzek vagy hasonlót, én viszont csak azt akartam, hogy arra a röpke 2 órára a barátnőmnek étezhessem őt, hogy elhiggyem arra a rövid időre, hogy szeret,béd csak értem van, ám ő ettől szemmel láthatóan tartózkodott.
Nem akart lelki rést ütni bennem, és onnantól, hogy átadtam az ajándékot, nem túl jól érezte magát.
Nevetgéltünk, és az 1órában csak beszélgettünk felöltözve.
Utána látunk csak hozzá.
Annyira későn kezdtük el a "munkát" hogy azt kértem csúszkával, és franciával indítsunk majd végén maszírozzon meg.
Nem élveztem el a franciája hatására, pedig nem ismerek nőt aki nála jobban csinálta volna,így magamnak kellett vetni, míg elélveztem.
Az idő annyira elment, hogy masszázsra már nem volt idő, és bumm...30.000oda.
Nem sajnálnám a pénzt ha nem ijedt volna meg tőlem, de megijedt, és ez zavar
30000 ft két órára?
Az komoly.
Miért nem ismerkedsz?
Nekem a múltkor 800 ft-os deszertbe került egy éjszaka..
Ezt így nőként mondom: hatalmas hibát követtél el.
Az a nő csak a munkáját végzi, minden kuncsaftjával kedvesnek KELL lennie. Nem voltál számára speciális vendég, csak egy a sok közül.
Ezt a kedvességet félreértelmezted, és túlkomplikáltad az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!