Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert lehet onbizalomhianyos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lehet onbizalomhianyos egy ekkora farku srac?

Figyelt kérdés

Osszejottunk egy sraccal akit mar honapok ota kineztem magamnak, meg is tortent az egyuttlet mult heten es azota tobbszor is. Nagyon kis helyes de szornyen csendes, halkszavu, zavarba hozhato es a fene nem gondolta volna, de meglepoen magy meretei vannak. Meg ilyen vastagot sosem lattam raadasul hosszu is, meg engem is zavarba hozott eloszor.

Ez az alamuszi nyuszi esete, de nem ertem, hogy lehet ennyire onbizalomhianyos kis visszahuzodo valaki amikor ezzel aztan lenyugozhetne a noket. Ez azert szokott onbizalmat adni a pasiknak nem?

2018. márc. 1. 13:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztam én már olyan kis méretűvel, az egoja a magabiztossága az egeket verte.
2018. márc. 1. 14:03
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Mekkora ekkora? 12 után lehet a 16tol is hanyattesel. Meg hiába húsz ha két perc után lövöldöz.

De azért van ez, mert van annyi esze hogy nem ezzel akar bevágódni.

2018. márc. 1. 14:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért hiszed, hogy egy embernek csak a farkának kell nagy lennie ahhoz, hogy önbizalma legyen? Eszméletlen sok dolog építi és rombolja az önbizalmat.
2018. márc. 1. 14:22
 4/11 anonim ***** válasza:
20%
A férjemmel anno, még az ismerkedős szakaszban valahogy előkerült a téma, azt mondta, hogy még sosem mérte meg. Én meg azt hittem, hogy kicsi van neki, ezért nem mondja meg. Aztán mikor először megláttam, konkrétan a barátnőm jutott az eszembe, akinek egyszer kiakadt az állkapcsa. Ő is nagyon csendes típus volt, pedig nagyon jóképű is ráadásul. A mai napig nem értem az ilyen típusú férfiakat.
2018. márc. 1. 14:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem lévőhöz. Iszonyat sokminden tudja rombolni egy ember önbizalmát. Saját tapasztaltom hogy hiába van 20 centis farkam az önbizalmam nagyon sokáig a béka segge alatt volt. Csak az utóbbi pár év alatt sikerült javulást elérni de nagyon nehéz volt el kezdeni. Ugyan most lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak de maga a kapcsolat ténye és hogy tetszett neki a méretem adott önbizalmat.

23/F

2018. márc. 1. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:
20%
Nekem egyik haveromnak középiskolában 22 centis szerszáma volt és elég nyuszi volt. De ne félj, pár év múlva meg is jött az önbizalma! Kicsit talán már túl nagy is lett. Valóban nem túl gyakori a kis önbizalom a nagy szerszámú embereknél. Én nem vagyok az a kifejezetten visszahúzódó, sőt néha elég pörgős nagyon ritkán még rámenős is tudok lenni. Annak ellenére, hogy én mindig úgy gondoltam, hogy nekem inkább kisebb van. Én úgy mondtam, hogy átlagosan kicsi és ezzel mi inkább poénkodtunk ismerősökkel és nem gondol(tuk/tam), hogy ezzel probléma lenne. Persze itt GYK után már azt kéne mondanom, hogy nagy van. Bár én azt gondolnám, hogy itt összegyűlik az összes ember az alsó határról. Az ilyen péniszméretes kérdésre nem is merek írni, mert egyből minden ilyen érintett jön háborogva. Pedig tényleg ilyen 17-18 lehet az átlag. Nekem egy lány nem mondta, hogy nagy lenne.
2018. márc. 1. 14:32
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
Nagy farokkal is lehet az életben nulla, pl. áruházi árufeltöltő, akinek még egy autója sincs és munkásszállón lakik, vagy másik 3-4 melóssal egy lepusztult albérletben.
2018. márc. 1. 15:03
 8/11 anonim ***** válasza:
89%

Szégyelli , hogy ekkora 😀

Amúgy nehogy azt hidd, hogy a farok mérete és önbizalom egyenesen arányos...ez nagyon nem igaz.

2018. márc. 1. 15:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Azta, de buta vagy. :D
2018. márc. 1. 15:46
 10/11 Drazicc ***** válasza:
100%
Azért ha az önbizalom a farok méreten múlna, elég sok Pszihológiai könyv erről írna. Miközben a műveltebb emberek mind tudják, hogy az önbizalom legfőképpen abból ered, hogy hogy neveltek a szüleink, milylen példát láttunk tőlük, valamint a sikerélményeink az életben ami kapcsolódik is az előzőhez.
2018. márc. 1. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!