Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 17-18cm himvesszővel rendelkezem. Szerintetek ez elég a 20 éves lányoknak, illetve a 30-40 éves nőknek is? Kitudom elégiteni ekkora mérettel? A lányokat és a nőket is?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat szeretnék kapni2017. dec. 20. 18:46
1/21 anonim válasza:
Ha nem tudod használni, cseszheted.
3/21 anonim válasza:
Nem kor függő.
Nekem ez túl hosszú.
Engem nem tudnál kielégíteni.
Nekem nem kellenél még egy röpke órára se.
23N
5/21 anonim válasza:
Húsz éveseknek 16 ig jó 30-40esek meg 19 felett szeretik. Ez a méret pont férfi púzóba való.
6/21 anonim válasza:
Te csak hokizz tovább, majd én meg a 14 centissel teszem a dolgom.
7/21 anonim válasza:
Van erre egy képlet, mindig olyan hosszú kell legyen a péniszed ahány éves a nő osztva kettővel.
Szóval most a 20 éveseknek még túl nagy is de egy 40 éves nő már ki fog röhögni ha letolod a gatyád.
10/21 anonim válasza:
Nem az számít mekkora az a legfontosabb hogy tudd használni hiába a nagy ha nem tudsz vele mit kezdeni!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!