Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányoknak, nőknek bejön egy 40 éves, jóképű, szakállas férfi?
Figyelt kérdés
Eddig csak hallottam ilyet... De van a valóságban?2017. dec. 6. 18:00
2/26 A kérdező kommentje:
Ha értenéd a szavak jelentését...
2017. dec. 6. 18:03
3/26 anonim válasza:
Nekem nem. Undorodom az apa koruaktol.
4/26 Ramone válasza:
Saját korosztályos nők már elzavartak vagy eddig sem vettek komolyan hogy lányod korú csitriknèl akarsz bevágodni a gyári Multiddal és az 'F' Astráddal?
5/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 4-es önjellemzését!
2017. dec. 6. 18:17
7/26 anonim válasza:
Ramone eleg kielhedt p*csa lehetsz
8/26 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen szakáll:-) nekem a 40-es pasik a gyengéim:-)
9/26 anonim válasza:
Undorító vagy -,- miert nem foglalkozol a te korosztályodfal?
10/26 anonim válasza:
Emberünk csak annyit írt, hogy fiatal. Nem azt hogy tizenéves. A fiatal ba sok minden belefér nem tudom miért támadjátok rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!