Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányoknak, nőknek bejön egy 40 éves, jóképű, szakállas férfi?
Figyelt kérdés
Eddig csak hallottam ilyet... De van a valóságban?2017. dec. 6. 18:00
11/26 Ramone válasza:
ma 18:23
Ezen most felröhögtem :D
13/26 anonim válasza:
Igen bejön a jóképű, de szakáll nélkül.
15/26 anonim válasza:
Nekem mindig is bejöttek az idősebb férfiak 19 éves fiatal lány vagyok (félreértés ne essék nincs apakomplexusom )csak szerintem a 30 -és 40 év közötti férfiaknak sokkal nagyobb tapasztalatuk van ,odafigyelőbbek , és jobban tudják mi kell egy nőnek mint mondjuk az én korosztályom beli fiú /férfi egyénjei . Engem ezért sosem zavart a nagy korkülönbség szerintem nem ezen múlik két ember kapcsolata hogy ki hány éves . Persze ez is egyén függő , ki hogyan látja ezt .
17/26 anonim válasza:
Nem jon be. Gyakran flörtölnek velem, de nem jo érzés. Nem vagyunk egy generáció es az apukamra emlékeztetnek ezek a Férfiak. Gondolom neked is undi lenne,ha az anyukád flortolne veled.
24N
18/26 anonim válasza:
39 éves férfiként csak nevetni tudok az ennyi korlátolt emberen,akik szénné cinkelik a másikat. Hol ott mindenkinek megvannak a maga titkos,rejtett kis vágyai.Amúgy meg 14 től felfelé bárkivel le lehet feküdni büntetlenül. Aki azt írta pedofil,talán tanulja meg mit jelent amit leír,ne írjon marhaságokat.Amúgy talán annak kellene mondani mind ezt aki átveri a lányokat büntetlenül mert fiatal és csak próbálkozik.Persze erre mindenki csak legyint hogy fiatalok,de hogy valaki át van verve a kutyát sem érdekel.
19/26 anonim válasza:
40 éves szakállas férfiak között is elég sok különbség lehet, még két jóképű közt is.
Láttam én már olyan ilyen korú, hasonló jellemzőkkel bíró férfit, aki nagyon bejött, és olyat is, aki egyszerűen taszított, pedig mindkettő ápolt volt, csak épp más-más kisugárzással.
21L
20/26 anonim válasza:
Aki fiatalabb lány egy ilyennel van az a penzèèrt van vele ès egy ribi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!