Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiatal lányoknak, nőknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal lányoknak, nőknek bejön egy 40 éves, jóképű, szakállas férfi?

Figyelt kérdés
Eddig csak hallottam ilyet... De van a valóságban?

2017. dec. 6. 18:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
44%
Köszönjük bölcs szavaid utolsó, elmehetsz.
2017. dec. 7. 14:34
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Most ez komoly? 4 levelet kaptam amiatt, mert le mertem írni, hogy van olyan jóképű 40-es pasi aki bejön kinézetre?

Nem keresek kapcsolatot köszönöm.

2017. dec. 7. 18:25
 23/26 anonim ***** válasza:
33%
Rémes! 20 év alattiak egymást lovalják bele abba, hogy el sem tudják képzelni, hogy másképp is alakulhat egy kapcsolat, mint hogy a fiú 1-2 évvel idősebb a csajnál. Ha fordítva, azt már csak ordítva... 10 évvel később meg fognak lepődni - magukon...
2017. dec. 7. 19:50
 24/26 anonim válasza:
64%

Igen. Szerintem vannak olyan lányok, akik akár nem csak a pénz miatt, de már a személyiségért is figyelmen kívül tudják hagyni a korkülönbséget. Régebben ez bevett szokás volt és sokszor jobban működnek a nagy korkülönbséges kapcsolatok, mert az egyik fél tapasztalt már az élet dolgaiban, viszont a másik emlékeztetheti párját az élet apró örömeire. Nem kell feltétlenül apa-komplexussal rendelkezni egy ilyen kapcsolathoz. Persze, vannak olyan lányok akik kifejezetten ódzkodnak, esetleg undorodnak egy ennyivel idősebb férfitól, ami ugyanúgy értehető. Másmilyenek az emberek, máshogy másmilyen kapcsolatban érzil jól magukat. Szóval röviden, tömören: igen, létezik ilyen. (Jelenleg nekem is 40 közeli a párom)

Ja és a szakáll szerintem teljesen ízlés függő. Valaki szereti, valaki nem. Szerintem ezen nem múlik egy párkapcsolat. 😃

2017. dec. 8. 23:03
 25/26 anonim válasza:
100%

Hát, én 29 éves vagyok, nemrégiben találkozgattam egy olyan pasival akire illik ez a leírás :) Egyesek furcsállották is, hogy 45 éves. 😁 De szerintem semmi jelentősége nem volt a korkülönbségnek. 🙂Ez a pasi nagyon bejött nekem, sőt ez nem is teljesen múlt idő. De már jó ideje kerülöm. Sajnos összejött egy másik nővel így elúszott ez a hajó ahogy mondani szokás. Pont mikor bevallottan volna neki, hogy vele lennék komolyan, tartósan is..

Áh mindegy. Elnézést, kicsit elkanyarodtam a témától.

Alapvetően tetszenek az efféle külsejű pasik 🙂 Sokkal inkább bejon az efféle külső, mint a lányos babaarc. 😁

2020. dec. 28. 11:31
 26/26 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon gáz válaszok... Most jöttek ki a bölcsődéből... Fingjuk sincs, miről szól a kérdés...
2022. júl. 20. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!