Lehetek ekkora rohadt paraszt? Utálom magamat!
Felül kell kerekedned az érzéseiden.
Igen, lehet a gyermeknek mindene meg lesz amire TE vágytál. De lehet hogy nem. Előre nem lehet tudni mit hoz a jövő.
Az élet igazságtalan, ez tény. De gondolj arra, hogy ezen úgy sem lehet változtatni, akkor miért csapnál neki ekkora feneket? Ki tudja milyen élete lesz annak a csepp gyereknek? Akármilyen rossz dolog/tragédia történhet és akkor vége az idillnek. De ha nem történik semmi, akkor se sajnáld tőle.
" nem lehetek ilyen paraszt."
És az önbecsülés hol marad?
Én hiszek a képességeidben, te se becsüld alá saját magad!
Nagyon is lehetsz ekkora paraszt, csak hinned kell önmagadban! Én neked szurkolok!
Elsô mondja a legjobban: kib***ottul önzô vagyok. Nem tudom elfogadni, hogy amiért nekem évekig küzdenem kellett, amiért éjszakákat bôgtem át,
azért másnak nem kell küzdenie. Tudom, ez nagyon rossz dolog, de hiába tudom hogy nem helyes, egyszerûen így érzem... és ami tovább rontja ezt a szánalmas helyzetemet, hogy ez a gyerek pont azé lesz, akibe reménytelenül szerelmes vagyok, és ezáltal semmi esélyem nála. Eddig volt remény, hogy mi van ha esetleg én is bejönnék neki. De mostmár nincs. És ez nagyon elszomorít:( ment a zöld kéz mindenkinek mert igazatok van.
"Kösz utolsó erre aztán kvára szükségem volt -.-" rúgjál még egyet belém, oké?"
Nem szóltál hogy lelki vigaszért jöttél, vagy feloldozásért a gyökérségeid miatt.
És nagyon szívesen, ha gondolod rúghatok még párat, parasztp.icsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!