Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mással is volt, hogy egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is volt, hogy egyik évben (vagy X időszak alatt) rohadt sok partnere volt, aztán meg hirtelen semmi? De úgy, hogy nem tudod mitől. Miért volt ez veled?

Figyelt kérdés

2016-ban 11 csajjal szexeltem, aztán tavaly év elején még eggyel, de utána hiába próbálkoztam ugyanúgy mint előtte, egy sem jött össze egész évben! Most megismerkedtem egy lánnyal decemberben, akivel januárra lett valami, de most sem érzem olyan hű de vonzónak magam úgy a nők szemében, mint korábban.

24/F

2018. febr. 16. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyen pasi nekem sem kéne.
2018. febr. 16. 19:12
 2/2 A kérdező kommentje:

Nyilván hazudok mindenkinek a partnereim számáról.

És azt se írd, hogy "Hazug pasi sem kéne", mert nyilván ez ki sem szokott derülni soha.

2018. febr. 20. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!