Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszabb szex nélküli időszak (4-5 hónap, kinek mi a hosszú) utáni első együttlét okozhat irritációt nőknél? 21/L
pont azelőtti napokban voltam nőgyógyásznál, csinált szűrést + azt mondta nincs semmi gond csak bő a folyásom és ajánlott egy hüvelygomba elleni kúpot. na már most én ezt sem értettem, hogy akkor ha sok akkor az egyenlő a gombával? mert konkrétan nem mondta ki.
és az előtt nem viszketett soha és a folyásomon is nagyon nagyon ritkán vettem észre, hogy MINTHA most más lenne, mint alapból (mondjuk 2-3havonta) szóval semmi jel nem utalt gombára...
aztán a napokban pedig szexeltem egy fiúval, gumi nélkül, és azóta más a folyásom is és viszket is (nagyajkak belső fele, meg a hüvelynyílásnál).
ezt okozhatja az, hogy esetleg elkaptam tőle valamit? vagy netán ez természetes lenne hosszabb kihagyás után? (kétlem, de egy kérdést megér)
vagy csak pont ezekben a napokban erősödött ki ez a "hüvelygomba" amit a nőgyógyászom nem mondott ki mégis olyan gyógyszert ajánlott?
ui.: tudom, védekezni kellett volna, tudom. (én mondtam, de ugye nem volt nála... kackac. buta vagyok tudom, de legalább megbízható srác, tényleg.)
Lehet nála is volt valami kezdődő, és a kettőtök tenyészete fúzióra lépett.
Tripper, kankó, szifilisz,
aki link, az mindent hazavisz! :P
Arról van szó hogy a srác előtted volt egy olyan nővel akinek hüvelygonbája van és ezt te szépen elkaptad tőle. A srácnál nem biztos hogy voltam tünetei mert lehet lappangott, de ha igen akkor egy szemétláda hogy beléd rakta a gonbás farkát.
Ilyen esetben kevés ha te kezeled ki magadat, a srácnak is kell gyógyszer mert ő fertőzött meg. Ha mindketten gyógyultok csak akkor lehet szex megint, különben visszafertőzitek egymást.
szerintem nem feltétlen tőle kaphattál el valamit.
Hogyha valóban rég szexszeltél, akkor lehet csak az miatt lett most kicsit megviselt a nemiszerved. én már voltam így, hogy sokáig nem történt semmi, aztán mikor igen, kicsit kellemetlen volt, égett stb, de aztán elmúlt.
jókat nevetek :D pista :D
utolsó kommentnek nagyon örülök am, ebben bíztam hátha csak ez.. mert a srác elvileg már kb 2 éve nem is volt senkivel... és remélem is h nem durvul el a helyzet odalent, sőt el is tűnik magától(ha nem akkor nyilván kezelni fogom)
csak közben meg is jött a havim 1,5 héttel hamarabb mint kéne :O de erről meg azt hallottam hogy hosszabb kihagyás után szintén normális szex
vélemény?
4-5
Honap szex nelkul
Te jeezusoom
En 2 napnal tovabb nem birom
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!