Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hosszabb szex nélküli időszak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszabb szex nélküli időszak (4-5 hónap, kinek mi a hosszú) utáni első együttlét okozhat irritációt nőknél? 21/L

Figyelt kérdés

pont azelőtti napokban voltam nőgyógyásznál, csinált szűrést + azt mondta nincs semmi gond csak bő a folyásom és ajánlott egy hüvelygomba elleni kúpot. na már most én ezt sem értettem, hogy akkor ha sok akkor az egyenlő a gombával? mert konkrétan nem mondta ki.

és az előtt nem viszketett soha és a folyásomon is nagyon nagyon ritkán vettem észre, hogy MINTHA most más lenne, mint alapból (mondjuk 2-3havonta) szóval semmi jel nem utalt gombára...

aztán a napokban pedig szexeltem egy fiúval, gumi nélkül, és azóta más a folyásom is és viszket is (nagyajkak belső fele, meg a hüvelynyílásnál).

ezt okozhatja az, hogy esetleg elkaptam tőle valamit? vagy netán ez természetes lenne hosszabb kihagyás után? (kétlem, de egy kérdést megér)

vagy csak pont ezekben a napokban erősödött ki ez a "hüvelygomba" amit a nőgyógyászom nem mondott ki mégis olyan gyógyszert ajánlott?

ui.: tudom, védekezni kellett volna, tudom. (én mondtam, de ugye nem volt nála... kackac. buta vagyok tudom, de legalább megbízható srác, tényleg.)

2018. febr. 11. 19:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Jó az kis gombatenyészet a srácnak meg a farka viszket mint a szr, egyszer én is elkaptam egy ilyen felelőtlen csajtól gombát másfél hétig viszketett a golyóm és körülötte tiszta piros volt. a mocskos lotyója _:)
2018. febr. 11. 20:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Lehet nála is volt valami kezdődő, és a kettőtök tenyészete fúzióra lépett.

Tripper, kankó, szifilisz,

aki link, az mindent hazavisz! :P

2018. febr. 11. 20:30
 3/10 A kérdező kommentje:
vicces :D lényeg a lényegben akkor kiváltom azt amit a doki (jövőbelátott?) mondott, aztán csak jó lesz
2018. febr. 11. 20:59
 4/10 anonim ***** válasza:

Arról van szó hogy a srác előtted volt egy olyan nővel akinek hüvelygonbája van és ezt te szépen elkaptad tőle. A srácnál nem biztos hogy voltam tünetei mert lehet lappangott, de ha igen akkor egy szemétláda hogy beléd rakta a gonbás farkát.

Ilyen esetben kevés ha te kezeled ki magadat, a srácnak is kell gyógyszer mert ő fertőzött meg. Ha mindketten gyógyultok csak akkor lehet szex megint, különben visszafertőzitek egymást.

2018. febr. 11. 21:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Ferfiaknal a huvelygomba sokszor nem okoz tuneteket, csak szepen adogatjak tovabb, amirol mit sem sejtenek, mert a buta libak csesznek szolni, hogy kenjed mar be canestennel a makkodat pista
2018. febr. 11. 22:58
 6/10 anonim válasza:

szerintem nem feltétlen tőle kaphattál el valamit.

Hogyha valóban rég szexszeltél, akkor lehet csak az miatt lett most kicsit megviselt a nemiszerved. én már voltam így, hogy sokáig nem történt semmi, aztán mikor igen, kicsit kellemetlen volt, égett stb, de aztán elmúlt.

2018. febr. 12. 08:29
 7/10 A kérdező kommentje:

jókat nevetek :D pista :D

utolsó kommentnek nagyon örülök am, ebben bíztam hátha csak ez.. mert a srác elvileg már kb 2 éve nem is volt senkivel... és remélem is h nem durvul el a helyzet odalent, sőt el is tűnik magától(ha nem akkor nyilván kezelni fogom)

csak közben meg is jött a havim 1,5 héttel hamarabb mint kéne :O de erről meg azt hallottam hogy hosszabb kihagyás után szintén normális szex

vélemény?

2018. febr. 12. 17:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak aztán nehogy a mostani havi legyen az utolsó piros betűs ünnep 9 hónapig. :P
2018. febr. 12. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

4-5

Honap szex nelkul

Te jeezusoom

En 2 napnal tovabb nem birom

16L

2018. febr. 12. 18:10
 10/10 A kérdező kommentje:
olyan lehetséges, hogy megjön de terhes vagy? csak mert hogy hamar?
2018. febr. 16. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!