Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok! Ti szoktatok szexelni miközben menstruáltok/mentsruál a párotok?
Szerencsére a párom nem zavarja, úgyhogy mi igen:)
Szerintem semmi rossz nincs ebben. Én soft tampont használok, a vérzésem meg amúgy sem erős.
Páromat nem zavarná, de én feszélyezve érzem magam, másrészt pedig erős fájdalmak és rosszullétek kísérik a menstruációmat, így kedvem sem lenne hozzá.
23N
Nem.
Volt már rá példa egyszer talán, de az se volt az igazi. Inkább olyan szokott lenni, hogy az utolsó napokon, mikor már inkább csak maszatolok, de már nem bírjuk akkor egymásnak esünk.
Azért nem tanácsos ilyenkor szexelni, mert sokkal fogékonyabb ilyenkor a lány a fertőzésekre. Nekem enélkül is van elég bajom sajnos.
igen,jóval "vadabb" a nő olyankor
..
Nagyon ritkán előfordul, de olyankor már a vége felé vagyok.
Egyszer volt olyan, hogy aznapra beszéltük meg a találkát, amikor váratlanul hamarabb megjött. Első nap még nem volt olyan sok, de nekem elég kellemetlen volt. Mármint nem maga az érzés, hanem, hogy hiába kevès volt, de mègis véreztem.
Max utolso napokon, elötte fáj mindenhol, görcsölök, tulérzékeny ott minden...
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!