Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak titeket zavar ha egy csaj akivel szexeltetek azt mondja hogy az előző partnere jobb volt az ágyban?
Figyelt kérdés
Vagy dicséri hogy neki nagyobb a farka ?2018. febr. 8. 17:48
1/12 anonim válasza:
Engem nem zavarna sőt. Tetszene. (a fétisemből kiindulóan sajnos.)
2/12 anonim válasza:
Biztos nem bántanék meg senkit ilyesmivel. Ha így gondolnám, legalább nem mondom.
4/12 anonim válasza:
Én elkérném tőle a számát, felhívnám és elmondanám neki, hogy itt van az exed és téged ajnároz. Visszaadjalak neki? Ha azt mondja, hogy neki már nem kell, mert talált jobbat, az egészet a csaj orra alá dörgölném. Akkor lehet, hogy egy kicsit visszavesz az arcából... :)
5/12 anonim válasza:
Bocsi. Helyesen: Visszaadjam neked? :)
6/12 anonim válasza:
Ha csak szexpartner lenne akkor nem zavarna, helyette inkább izgatna. Ha kapcsolat akkor nagyon rosszul esne.
7/12 anonim válasza:
Én biztos adnék a gátjának hál istennek hogy 20 cm körül mozgok
8/12 anonim válasza:
Ha őket már az is zavarná, ha azt mondanánk, hogy xy jobban néz ki nála, akkor minket miért ne zavarna ez?
Vehetné is a cuccait.
9/12 anonim válasza:
Maga a tény nem zavarna, hogy más jobb volt. De azt, hogy mondja azt nem tudnám hova tenni. Miért gondolja, hogy érdekel? Meg amúgy ő végig gondolja, hogy mennyi az esély, hogy ő legjobb fordítva? :D
10/12 anonim válasza:
Megmondanám, az én előző csajom jóval szűkebb volt, és nem lógott a melle, mint a tied
Harc, akkor legyen harc! 🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!