Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok egy ekkora gerinctelen aljas rohadt féreg a barátnőmmel?
Mindig elcseszem a hangulatát, beszólok neki, pedig nagyon szeretem... Nélküle az életem merő sz*r lenne.
Ő az első olyan ember, akibe tényleg szerelmes vagyok. Egyszerűen minden szempontból tökéletes: olyan személyisége van, ami borzasztóan ritka. Empatikus, humoros, kompromisszumképes, nagylelkű, eszméletlenül kedves és különleges. A külsejéről meg nem is beszélek, egyszerűen gyönyörű...
Én mégis egyfolytában megbántom. Úgy érzem, boldoggá sem teszem, mindig megbántom a f*szságaimmal.
Nem akarom elüldözni magamtól, félek attól, hogy elveszíthetem.
Pedig amikor vele vagyok, én vagyok a legboldogabb ember. Nagyon jól érzem magam vele, el sem tudom képzelni azt, hogy nélküle legyek. Hatalmas energiát ad és nagyon szeretem...
17/F
Mutasd meg neki a kérdést amit most ide feltettél.
Utána pedig együtt beszéljétek meg.
A Leveled fogalmazd át E/2-be s küldd el neki. Ő lesz a legboldogabb ember a világon.
Vágd meg a "s.ggfej vagyok" részeket.
28/N
Sokszor azt bántjuk igazán akit a legjobban szeretünk. mi nagyon szertjük egymást a barátommal, de néha mindketten mondunk olyat a másiknak amit nem kellene de mindíg megbánjuk..
Hidd el ezzel a problémával nem vagy egyedül...=) Ha nem tennéd boldoggá már biztos elhagyott volna. biztos lehetsz benne h szeret. =) 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!