Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetett ennyire gerinctelen? Sosem fogok vele szóba állni, pedig kicsit szeretem! De ez egy mocsok! Kicsit sajnálom hogy egy hisztis libának tart aki nem akar mindig a haverjaival lenni hanem vele 2esben!
2napja szakitottam a barátomal 2hét után,előtte is szerelmes voltam belé és természetesen tetszett, bár ő ezt nem tudta.Féltem hogy csak kihasználna ha tudná!Na de meguntam hogy 22éves létére olyan mint egy 14éves!Mikor találkoztunk mindig a haverjaival jött, egyedül szinte nem is voltunk vagy csak 2szer esetleg!Na miután szakitotam vele, ő irkálta az sms-eket hogy ő nem akarja, ő komolyan gondolja velem stb
Megbeszéltük hogy találkozunk ma!Elmentem a helyre ő sehol sem volt vártam nem jött!Na mondom felhivom a fülke pont feléjük volt arra mentem ő meg nagyba ott áll a sarkon!Oda mentem mondom neki: Szia direkt nem jöttél el?Elkezdi azt mondtad egyedül menjek és ők meg itt vannak!Ja mondom és nem tudtál felhivni hogy ne gyere ne kelljen odáig elgyalogolnom és ott állok mint egy szobor!Megfogtam magam és eljöttem!Jól tettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!