Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire csábító elvenni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire csábító elvenni egy 27 éves nő szüzességét?

Figyelt kérdés

2018. márc. 4. 13:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem pont ideális lenne!
2018. márc. 4. 14:36
 12/19 A kérdező kommentje:
Szűz pasit nem akar (ne írjatok priviket, nem én vagyok az). Ő nem gyakorizik :D
2018. márc. 4. 14:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Csak ha jó nő akkor csábító.
2018. márc. 4. 15:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Kép róla?
2018. márc. 4. 15:39
 15/19 Mádár0218 ***** válasza:

Ha bejön akkor elég izgató szerintem :)

Mert mégis egy érett nő,de szűz és, hogy mi hogy lenne ott az csábító

2018. márc. 4. 19:21
 16/19 anonim ***** válasza:
A kérdés hogy miről van szó, csak elvenni a szüzességét, vagy laza kapcsolatról vagy párkapcsolatról. A kor nem meghatározó ha jól megértjük egymást csak az életkora miért lenne gáz? Nyilván kíváncsi lennék hogy hogyhogy nem történt még meg eddig de valllatni nem vallatnám...
2018. márc. 5. 12:48
 17/19 anonim ***** válasza:
33%
Én is 27 éves szűz lány vagyok. Engem a középiskolában szexuálusan zaklattak, nekem évekbe telt, mire túltettem magam ezen. 23 évesen megismertem valakit, részemről ez szetelemmé alakult, és megvárom, amíg ő is ezt fogja érezni...
2018. márc. 5. 23:22
 18/19 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy zaklatás ért :(... de

Ez sem teljesen normális, hogy évek óta vársz az egyoldalú szerelemre.

Ha a pasi akarna valamit már rég tett volna lépéseket eziránt.

Ismerkedj, kezdeményezz, barátkozz fiúkkal mert a legszebb éveid mennek el, hidd el.

2018. márc. 5. 23:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem a biztatás kedvéért írom, hogy várjon még, hátha viszonozzák a szerelmét, de én már két pasival is jártam úgy, hogy 2-3 év ismertség után lépték meg, hogy bevallják, azóta tetszem nekik mióta találkoztunk...

De hozzá kell tennem, én nem vártam rájuk, éltem addig is az életemet :)

A kérdésre reagálva csak annyit fűznék a kommentekhez, hogy nem kéne ennyire előítéletesnek lenni, hogy vagy vallásos, vagy problémás aki ennyi idősen még szűz. Csinosnak, kedvesnek tart mindenki, mégis 25 évesen találkoztam azzal az illetővel, akivel eljutottam a szexig is. Nem vagyok se vallásos, se komolyabb trauma nem ért, de 16 évesen még nem éreztem rá késznek magam, pedig lett volna lehetőség.

2018. márc. 7. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!