Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire csábító elvenni egy 27 éves nő szüzességét?
Ha bejön akkor elég izgató szerintem :)
Mert mégis egy érett nő,de szűz és, hogy mi hogy lenne ott az csábító
Sajnálom, hogy zaklatás ért :(... de
Ez sem teljesen normális, hogy évek óta vársz az egyoldalú szerelemre.
Ha a pasi akarna valamit már rég tett volna lépéseket eziránt.
Ismerkedj, kezdeményezz, barátkozz fiúkkal mert a legszebb éveid mennek el, hidd el.
Nem a biztatás kedvéért írom, hogy várjon még, hátha viszonozzák a szerelmét, de én már két pasival is jártam úgy, hogy 2-3 év ismertség után lépték meg, hogy bevallják, azóta tetszem nekik mióta találkoztunk...
De hozzá kell tennem, én nem vártam rájuk, éltem addig is az életemet :)
A kérdésre reagálva csak annyit fűznék a kommentekhez, hogy nem kéne ennyire előítéletesnek lenni, hogy vagy vallásos, vagy problémás aki ennyi idősen még szűz. Csinosnak, kedvesnek tart mindenki, mégis 25 évesen találkoztam azzal az illetővel, akivel eljutottam a szexig is. Nem vagyok se vallásos, se komolyabb trauma nem ért, de 16 évesen még nem éreztem rá késznek magam, pedig lett volna lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!