Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30+os férfinak imponál elvenni egy 24 éves nő szüzességét?
Figyelt kérdés
Egyébként a pasik honnét tudják azt, ha a partnerük szűz, mit kell "másképp" csinálni?2018. febr. 7. 17:17
1/4 anonim válasza:
Szerintem jó buli csaj szűzességét elvenni, hogy te jársz benne legelőször, és ha a lány odavan érted, még könnyen formálhatod is a kedved szerint. Sajnos nekem csak két szűz lány jutott, bár rengetegen vannak, akiknek egy sem akadt.
2/4 anonim válasza:
Hidd el nem kell különössen mást csinálni
Egy tapasztalt férfi rögtön rájön h nem vagy szűz
Legkésőbb akkor amikor beteszi
24N
3/4 anonim válasza:
szerintem érzik, amikor beteszik
Én azon a véleményen vagyok, hogy ne titkold el, hogy szűz vagy. Sokkal rosszabb lesz, ha nem tud róla, mert akkor nem. figyel majd úgy a fokozatosságra, hogy neked ne fájjon. Én elmondtam a barátomnak és nem bántam meg, mert így nagyon nagy élmény volt az első, nagyon figyelt, hogy ne okozzon fájdalmat, és tényleg nem is fájt, csak feszítő érzés volt, ami pár perc után elmúlt.
25L
4/4 anonim válasza:
Ha komolyan tervez veled akkor igen.
Több idôre és türelemre van szükség, de ha fontos vagy neki akkor ez nem akadàly és a pozitìv részét élitek majd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!