Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen érzés elvenni egy lány szüzességét?
Mennyire jó/rossz? Különlegesnek számít? Vagy inkább nyűg?
Kort is írjatok kérlek!
20L
Is is. Kicsit nyűg, mert nagyon óvatosnak kell lenni és nem is mindig élvezi egyik fél sem. Pl amikor elvettem egy lánynak, nem tudtam elmenni és persze ő sem, mert fájt neki és nem tudta élvezni és így idő előtt abbahagytuk.
Amikor már nem szűz és önfeledten lehet szeretkezni, az a legjobb.
De különleges is, mert még is csak én voltam neki az első és ezt soha nem fogja elfelejteni. 28/f
hát ez eléggé kontextus függő
ki a lány, milyen kapcsolatban vagyunk...........
24F
Hát én mindig is vágytam rá, hogy megtudjam, de már feleség mellett sosem fogom... :(
De amúgy ritka nagy mázlistának tartom azokat a pasikat akiknek volt benne része.
Talán az a legjobb szó, hogy megtisztelő élmény :) Maga a dolog nem feltétlen élvezetes, de itt figyelmesnek kell lenni, szerintem az első alkalom az a lányról szól csakis, hogy minél kevésbé legyen számára kellemetlen. :)
Nyűgnek nem mondanám egyáltalán, rossznak se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!