Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire csábító elvenni egy 27 éves nő szüzességét?
Figyelt kérdés
2018. márc. 4. 13:24
1/19 anonim válasza:
Attól függ, milyen a nő a szüzesség körül :D
2/19 anonim válasza:
Ha csinos és odaadó: eléggé az! :)
3/19 anonim válasza:
Én ezt nem tudom elképzelni. Két okból lehet szűz egy ilyen korú nő, ha valami nagyon komoly testi/lelki baja van, mely esetben thanks but no thanks. Vagy ha vallási, meggyőződési okból nem volt senkivel, és házasságig vár, vagy mit tudom én. Nincs kedvem egyelőre megházasodni
4/19 anonim válasza:
Nincs vele gond, én simán bevállalnám.
Szerintem izgató.
5/19 anonim válasza:
Beszéltem két szűz 27-28 éves nővel itt.
Szörnyűek voltak személyiségre. Kifejezetten csinos, helyes lányok voltak, de ilyen elb...szott makacs, dacos és taszító gondolkozásmóddal nem találkoztam még.
Persze lehet kivétel, és lehet évek hosszú munkája alatt fel lehet törni a dióhéjat...
6/19 anonim válasza:
Pont hasonló korban keresek társat.Nagyjából esélytelen.
7/19 anonim válasza:
Hát a gondolat izgató. A cselekmény megtisztelő. Az előzmények és következmények aggasztóak az egyik válaszoló hozzászólása alapján.
29F
8/19 anonim válasza:
Igen nemondomki mennyit vártam egy nőnél,feltörtem a diót.. Párom lett,azóta nincs szexuális életem.Szeretnék elválni,nem akarok valami prosztata bajban megdögleni.
9/19 anonim válasza:
Ha nem zavarná hogy a férfi is az 28 évesen!! :p
10/19 anonim válasza:
Leszbi/biszex teszt nem ártott volna a házasság előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!