Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűzoltás prostival?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűzoltás prostival?

Figyelt kérdés

Háromnál voltam ez ügyben és sikertelenül távoztam. Egyik se vállalt! Lehet ennyire ronda vagyok hogy a pénz se kell inkább nekik? Ápolt vagyok, viszont a farkam kicsi. 15 cm. Az egyiknél lefűrödtem előtte. Mosolygott rajta, aztán azt mondta ne haragudjak de nincs ideje meet kapott közben egy hívást és családi problémája van!

Szóval sorstàrsak! Inkább udvaroljatok normális úton. Egyszer csak találtok egy baràtnőt. A prostikat még hagyjàtok mert nem fognak segíteni! Legalábbis nekem nem tették!

2018. márc. 4. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Nekem ez erősen kamus sztori....ha ápolt vagy és normális nem fognak kidobni téged főleg úgy hogy a lakásba is bejutottál

Vagy arra megy ez a kérdés hogy megnyugtassanak nem kicsi a 15 cm? Amúgy átlag méret.

Meg a prostit érdekli legutoljára a méreted, nekik pont az az ideális vendég akinek kicsi a farka még ennél is és hamar elélvez, és sok esetben dugásig se jutnak mert rutinosan arra megy orálnál elsüljön a vendég :)

Ha valóban időpontot kértél, fogadtak, valóban ápolt vagy nem dobnak ki a lakásból senkit se. Ilyenről nem hallottam.

Max alkudoztál, valami nemibaj, szemölcs lehetett a farkadon, vagy a stílusoddal volt valami

2018. márc. 4. 11:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Egyik sem. Semmi testi hibám nincs. Azon kívül hogy dagadt vagyok! 180/125

2 azonnal elküldött mikor szóba került hogy 28 éves vagyok és szűz. A harmadiknál lefürödtem és előállt a kamu sztorival hogy családi ügye van és majd legközelebb ólcsóbban újra fogad. De azóta nem is cseng ki a száma.

2018. márc. 4. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Adatlapjukra ki van írva hogy vállalnak szűzesség elvételt?

Nekem nagyon nem áll össze a sztori...én se vagyok kigyúrt, Adonisz, leírtak alapján súlyra mint te de magasabb de sose küldtek el még a nagyon vékony lányok se

2018. márc. 4. 11:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Ki volt nekik írva. Az oldalt nem fogom reklámozni itt. Úgy is kb mindenki ismeri.

Nem tudom mi lehetett bajuk. Az hogy nem úgyan azt tapasztaltuk még nem azt jelenti hogy valamelyikünk hazudik.

Egy biztos én feladtam ezt az opciót. Inkább pröbalkozni az utcán, bulikban stb ismerkedéssel. 1000 ből egynek bejönnék az nekem pont elég lenne.

2018. márc. 4. 11:19
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Több éve járok el rendszeresen azért írtam hogy ez meglepő és még olvasni se olvastam ilyet...más ha telefonban lepattint de így hogy fogad a lakásban és veled minden oké nem szoktak ilyet csinálni. És biztos nem a 15 cm miatt
2018. márc. 4. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Ez nekem is fura. Nem szoktak ezért elhajtani. Ha tiszta vagy, ápolt nem csinálnak ilyet. Telefonon lebeszélted, hogy szüzesség elvétel lenne?
2018. márc. 4. 12:02
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

A kis farok az előny nekik, de a 15 még csak nem is kicsi. Oké dagadt vagy, de szerintem emiatt nem akarnák bukni a rendelési díjat. Nekig rosszabb vendég az olyan izomember, aki a teljes órát végigreszeli velük.

Nincsenek sebes bőrhibáid?

2018. márc. 4. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
Esetleg még kinézik belőled, hogy szívrohamd lesz, mivel reklámozod, hogy életedben ez lenne az első szex, és látják, hogy már alapban is baromira izgulsz.
2018. márc. 4. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!