Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már dolgotok olyan prostival, aki élvezte is az együttlétet veletek?
Igen
Általában akkor ha jól sikerül kinyalni...remegést, meg sóhajokat olyan szinten nem lehet megjátszani
Mind azt mondja, szakmától függetlenül.
Jó reggelt!
Útszélit megcsókolni azért nem egy életbiztosítás.:D
Elhiszem hogy helyes 15 éves roma lány volt ez az Anita, de azért na. Mégiscsak a kamionosfityma alá hagymaként berétegződött túrón cuppogott előtted. Aztán öblögetett egy kis faleveles pocsolyalével, utánaküldött egy Tipli feles vodkát, és utána jöttél te a csókcsatákkal. Talán Kalányos Romeo is megküldte a manduláit egy avas-nikotinos sorozattal még miélőtt kipattintotta a Ladából reggel
Nem, és zavarna is.
Ha már fizetek, akkor nem érdekel, hogy neki jó-e, és zavarna is, ha rá is kellene figyelnem...
Hát nálam meg sem próbálják eljátszani, mert Ő is és én is tudom hogy milyen béna vagyok...
Ha meg el is próbálná velem hitetni az nagyon égő lenne nekem és tudják, hogy még én sem hiszem el hogy amit művelek azt valaki élvezheti :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!