Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti tönkretennétek a pasitok karrierjét, ha több alkalommal is megcsalt volna benneteket prostival?
Ha ennek nyílvánosságra hozatala betenne a karrierének, akkor meg tennétek?
3 éves kapcsolat alatt többször megfordúlt ("luxus") prostiknál...

huha én bosszú állós vagyok :D de még pénzzel is megzsarolnám, vagy tálalok biztos bizonyítékokkal v fizess
ha qurvázni volt esze hehe
Légyszi kort is írjatok!
Az eddigi válaszokat köszi!

azért abban nem árt belegondolnod,hogy egy férfi egészen másképp kezel egy magánügyet és egészen máshogy egy üzleti ügyet.
és fokozottan érvényes ha komoly pénzt hozó munkáról,vagy a megélhetésről van szó.
mert a nők jönnek mennek egy férfi életében,ami stabil és alapot jelent az a gyereke és a megélhetése.
szóval ha valóban veszélyeztetni tudnád a megélhetését és ezzel egészen más szintre emelnél egy magánügyet,akkor valószínűsíthetően ennek komoly következményei is lehetnének rád és a családodra nézően ellenlépésként.
szerintem ha van egy minimális eszed és szereted a családodat akkor nem sodrod veszélybe őket egy ilyen pitiáner dolog miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!