Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Ti tönkretennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti tönkretennétek a pasitok karrierjét, ha több alkalommal is megcsalt volna benneteket prostival?

Figyelt kérdés

Ha ennek nyílvánosságra hozatala betenne a karrierének, akkor meg tennétek?

3 éves kapcsolat alatt többször megfordúlt ("luxus") prostiknál...

2018. febr. 2. 22:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%
Megértem egyébként a bosszúszomjad, de mégiscsak magánéleti probléma ez, minek belekeverni a karrierjét? Nem függ össze a kettő, ezzel nem bünteted. Ha meg egyébként is jó nő vagy, elég büntetés az ha szakítótál vele, nem? Mondjuk én is férfi vagyok és én is prostiztam, de barátnő mellett soha.
2018. febr. 2. 23:28
 12/23 Gál Zoé ***** válasza:
55%
Persze, hogy tönkre.
2018. febr. 2. 23:44
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, ez így kevés információ.

Én férfi vagyok, és rá akartam vágni a kérdésedre, hogy igen, jogos. De... Mi van az egész hátterében? Mert ha veled rendben mennek a dolgai, megkap tőled mindent, amit szeretne, akkor nem valószínű, hogy erre sor kerül. Prostikhoz főleg akkor megy az ember, ha valamit nem kap meg, és nincs más módja. Szóval azért nem arról van szó, hogy a szelet csapta más csajoknak. Nem védeni akarom a prostikat, vesszen mind, de kicsit azért elgondolkoztam a kérdéseden.

2018. febr. 3. 00:24
 14/23 Ramone ***** válasza:
48%
Jóllakott kutya nem megy máshoz enni..m
2018. febr. 3. 00:46
 15/23 anonim ***** válasza:
79%
Próbáld meg. A kutyát nem fogja érdekelni, hogy mit teregetsz ki róla. Ha kur*ázni járt, hát kur*ázni járt, magánügy. A munkájához semmi köze a dolognak. Csak magadat hozod ezzel kínos helyzetbe.
2018. febr. 3. 00:49
 16/23 anonim ***** válasza:
36%
Azt se feledd, hogy mindent visszakapsz! Ahogy Ő is! Karma... ha hiszel benne, ha nem....
2018. febr. 3. 01:17
 17/23 anonim ***** válasza:
51%
17. Karma a macskának van. Nem kéne hülyeségeket terjeszteni. Nem mondom, hogy nincs valami abban, amit írsz, de a karma egy ökörség, teljesen más az igazság.
2018. febr. 3. 01:35
 18/23 anonim ***** válasza:
61%

Azért ez durva. Ha férfi tesz fel olyan kérdést, hogy bosszút álljon-e a nőn, ha az megcsalta, mindenki lehordja, hogy milyen kicsinyes, inkább hagyja, ő is tehet róla (!), stb...

Mekkora férfigyűlölő oldal lett.

2018. febr. 3. 08:34
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem tenném tönkre a karrierjét, de szakítanék vele.

Attól, hogy a kapcsolatotok nem működött, még nem kell tönkretenni egy ember életét... és ezt úgy mondom, hogy teljes mértékben elítélem a megcsalást.

2018. febr. 3. 13:58
 20/23 anonim ***** válasza:
52%

Nőként más mondom, külön kell választani a kettőt!

Az, hogy köztetek valami nem működik, vagy hogy valamiben nincs egyetértés, még nem jogosít fel arra, hogy az egész életére tönkretedd!

A magánéletben bosszút állhat ez, de a munkáját ne keverd bele!

Mondjuk remélhetőleg az ilyen nem bemondásra működik...

2018. febr. 3. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!