Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbánnám ha lányként egy prostival veszteném el a szüzességem?
Ő aztán produkálhatja magát, ha te rágörcsölsz, szűk leszel és száraz, mint a tapló. Akkor már többet ér, ha leiszod magadról a gátlásaid és belemész egy egyéjszakásba.
De szerintem ne tedd! Életkort nem írsz, de nem akarom elhinni, hogy ne lenne olyan férfi, akivel normális kapcsolatot tudnál kialakítani.
Most hogy végiggondolom, lehet csak az önbizalomhiány beszél belőlem :/
18 vagyok. Tudom, fiatal, és nem is érzem magam lekésve semmiről, de borzasztóan hiányolom az életemből hogy legyen valaki aki szeressen. Gondoltam ha pénzért legalább az illúzióját meg tudom kapni, az is valami :/ "Sima barátot" nem tudok venni
"egyre inkább ezt tartom az egyetlen reális útnak ha intimitásra vágyok"
Szerintem beteg vagy. Fordulj pszichológushoz!
Betegesen félsz a párkapcsolatoktól és az ismerkedéstől. Szerintem még életedben nem mertél férfival beszélgetni sem, nem hogy ismerkedni, különben nem írnád ki ezt a kérdést 3 naponta, amire biztos hogy rengeteg üzenetet kapsz, de te továbbra is fenntartod a véleményed, miszerint te csak prostival tudnál szexelni.
TIpikusan olyan ember vagy aki elutasítja azt amire vágyik, és aztán látványosan panaszkopdik, hogy neki esélye sincs rá. Nem tudom mi ennek a betegségnek a neve... de keress rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!