Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbánnám, ha így veszíteném el a szüzességem?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és nagyon szeretem még mindig a volt barátomat, de már elég régen szakítottunk. Ő nem tudja, hogy még mindig szeretem, és le akar velem feküdni. Most úgy érzem, hogy nem bánnám meg, de azt nem szeretném, hogy a későbbiekre rossz hatással legyen, ha esetleg mégis rájövök, hogy rossz döntés volt. Mit gondoltok?2016. márc. 13. 16:56
1/6 anonim válasza:
Szerintem az elsőt mindenképp olyannal csináld, aki viszont szeret, tisztel téged. Így lehet a későbbiekben fájna, hogy a srác csak a testedért feküdt le veled, nem pedig szerelemből.
2/6 anonim válasza:
Ezt neked kell eldönteni! Itt mi nem tudunk segíteni. Amúgy, ha a srác nem szeret téged, akkor miért akar veled lefeküdni?! 0.0 Nem értem... :/ Na, mindegy. A lényeg, hogy ezen gondolkozz egy kicsit és döntsd el. A jövőbe még mindig nem lát senki.
3/6 anonim válasza:
Én is megvárnám azt aki szeret mert lehet később megbánod de ha te úgy érzed hogy vele szeretnéd nem baj az sem :)
4/6 anonim válasza:
Én megvárnám azt, hogy legyen valakim, akit szeretek, és viszont szeret, nem egy egyéjszakás kalandban veszíteném el. De itt neked kell mérlegelni.
Hogy te mit szeretnél.
Én csak azt tudom mondani, hogy én megbánnám, és úgy érezném, kihasználnak.
Mondd el a volt pasidnak, hogy te még mindig szereted, és várd meg, hogy mi lesz a reakciója.
Csak persze ne hagyd magad becsapni, ha azt mondja, hogy ő is szeret, és feküdjetek le!
5/6 anonim válasza:
Szerintem vár még vele, ne olyanal csináld először aki elhagyott
6/6 anonim válasza:
Mond el neki hogy szereted hatha be kapja a legyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!