Szánalmas lenne ha 15 évesen veszíteném el a szüzességem?
Figyelt kérdés
15 vagyok,és már nagyon érdekel is a téma,meg szeretem is a barátomat,bízom benne,ès már rengetegszer fantáziáltam is az elsõ alkalomról.Megbízható,normális lány vagyok,szóval nem az a bulizòs fajta.Korai lenne még?2013. nov. 16. 14:40
1/16 anonim válasza:
én azt halottam másoktól hogy 15 évesen már eljött az ideje, felnőttek is mondták már, de szerintem korai lenne még, várj legalább 16 éves korodig
2/16 anonim válasza:
abban az esetben nem, ha komoly a kapcsolatotok ès nem 2 hete jottetek ossze. ha tènyleg szeretitek egymàst ès nem csak egy skalpvadàsz a baràtod, aki lapàtra tesz az elso alkalom utàn.
4/16 legyenmorgan válasza:
Kérlekszépen nem szánalmas csak csináld.
De lehetőleg a következő kérdésed ne az legyen, hogy mit tegyek ha terhesség lett a vége. :D Sokcseresznyét.
5/16 anonim válasza:
Ha komoly kapcsolat és nem a fiú emlegeti, akkor nem korai.
Persze ha már tényleg legalább 1 éve együtt vagytok, akkor a fiú is emlegetheti, mert ha csak szexre kellenél nem várt volna eddig. ;D
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.:)
2013. nov. 16. 14:46
7/16 anonim válasza:
Én nem tudom honnan veszitek, hogy a 15évesek nem védekeznek. Pont hogy ők nagyon figyelnek rá, mert új még nekik és gáz lenne, ha teherbe esnének.
8/16 anonim válasza:
Tök mindegy, mi mit mondunk, úgyis megfogod magad már holnap dugatni vele.
9/16 anonim válasza:
én picit fiatalabb vagyok nálad és már éln is elveszítettem de nem bántam meg :)))
10/16 anonim válasza:
Az utolsó kommentelőnek gratulálok.És a pasid még?vagy te csak arra voltál jó hogy a haveroknak elmesélje hogy hogy smint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!