Szánalmas lenne ha 15 évesen veszíteném el a szüzességem?
Figyelt kérdés
15 vagyok,és már nagyon érdekel is a téma,meg szeretem is a barátomat,bízom benne,ès már rengetegszer fantáziáltam is az elsõ alkalomról.Megbízható,normális lány vagyok,szóval nem az a bulizòs fajta.Korai lenne még?2013. nov. 16. 14:40
11/16 anonim válasza:
#9: Most még nem, jó pár év múlva, felnőttként megfogod :)))))))))))
12/16 anonim válasza:
Vagy legalábbis szeretnéd elhinni, hogy majd megbánja szüzike.
13/16 Emberek válasza:
Ez a "várj eddig, meg addig" tanács nem túl építő jellegű, mert ha kíváncsi úgyis megteszi mielőtt olyan korba érne, amit Ti tanácsoltok neki (tapasztalatból beszélek). A volt barátnőm is tartotta magát sokáig, de eljuthattunk volna oda, hogy 16 éves kora előtt odaadja a szüzességét.
Egyébként nem szánalmas, ha szeretitek egymást, és nem olyasfajta "alsógatya" kapcsolat, hogy odaadod magad, és pár nap/hét után lelép.
14/16 anonim válasza:
H te már 15 évesen érettnek érzed magad rá lelkileg és ahogy az előttem szólók is írják már minimum 1 vagy több éve vagytok együtt és kitart melletted akkor szerintem megteheted. Bár én 15 évesen még lelkileg nem voltam érett rá. De a ti korosztályotoknál ez már máshogy működik. Én abszolút nem siettem el a dolgokat 20 éves voltam akkor (ennek már lassan 5 éve) és nem bánom, hogy nem előbb történt meg, most is így tennék, mert egy olyan valakinek adtam oda, akivel én egy életre tervezem. Jövőre lesz az esküvőnk... Én ilyen régimódi fajta vagyok. :) Dönts legjobb belátásod szerint, de lehetőleg úgy, hogy aztán ne bánd meg.
15/16 anonim válasza:
Annyira buták a mai lányok :s mi meg kihasználjuk őket....
grat a barátodnak :) !
16/16 vakondka válasza:
Szerintem nem kell egyből "belecsapni a lecsóba". Pettingezzetek sokat, szerezzetek egymásnak sok örömet ahogy csak lehet. Aztán egyik nap már érezni fogod, hogy nem csak pettinget szeretnél, hanem valami komolyabbat.
Na akkor jött el az ideje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!