Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ti hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti hogyan viszonyultok a saját farkatok illatához, amikor egy nő szopás után megcsókol?

Figyelt kérdés

Nem feltétlen arra gondolok,hogy miután a nő szájába élveztek,akkor ugye adott a dolog,hanem az én barátomat például zavarja,hogy mondjuk előjáték gyanánt szopom őt,ő is nyal engem és utána ugye szeretkezünk.

Zavarja,hogy érzi a farka ízét a számban.

Mit lehet ilyen pasival kezdeni?

Orálozok neki és akkor szex közben ne csókolózzunk?

Nem értem ezt a hozzáállást.

Kérdeztem tőle,hogy miért viszolyog a péniszétől,de csak annyit mond,hogy egyszerűen taszítja a gondolat,hogy a saját farkát ízlelgesse.

Felnőtt,38 éves férfi,nem kezdő tini.

Más férfiak is ilyen kényesek?

Azt megértem,ha szájbaélvezés után van,aki inkább nem csókolja meg a párját,de akkor hogy szopjam szex előtt,ha utána nem is akar csókolózni aktus közben?

Más férfiak hogy állnak ehhez?

2018. márc. 2. 14:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

En noként sem szeretem a saját ízemet.

31N

2018. márc. 2. 15:07
 12/18 A kérdező kommentje:

ó igen,szerintem ez nők esetében még kiélezettebb,mert szerintem a puncinak egy picit erősebb az íze,illata,mint egy pénisznek,ami még nem élvezett el.Nekem például nincs gondom ezzel,mert engem ebben az izgat,hogy érzem,hogy ügyködött ott lent és ez olyan fincsi gondolat,szóval nem maga az illat/íz,hanem a tudat,hogy ott volt a szájával..

hát nem tudom...olvasom a válaszokat és irigykedem,hogy más férfi meg nem csinál ebből traumát :/

arról nem beszélve,hogy számomra a szex annál izgatóbb,minél jobban érzem a nedveit,ízeit,illatát(mármint a pasiét)

az olyan "állatias" és csak még jobban begerjeszt.

igen, a korát is direkt írtam ki,mert még egy kezdő fiúnál talán meg lehet érteni,hogy szokni kell..

2018. márc. 2. 15:09
 13/18 anonim ***** válasza:

1. Fürdés után szopik nekem. Semmi bajom az ízével.

2. Csók is lehet szex közben szopás-nyalás után is.

2018. márc. 2. 15:19
 14/18 anonim ***** válasza:

1. Fürdés után szopik nekem. Semmi bajom az ízével.

2. Csók is lehet szex közben szopás-nyalás után is. F.

2018. márc. 2. 15:20
 15/18 A kérdező kommentje:
nálunk azért vannak spontán szexek is.És mivel reggel,este letusolunk,így egészséges emberek esetében nem lehetnek olyan szagok,ízek pár óra alatt...és én szeretem meglepni őt akár az irodájában.
2018. márc. 2. 15:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem nincs ilyen gondom. Sőt igazából nem is éreztem csók után, hogy a farkam a szájában járt előtte. A pinának szerintem inkább van erőteljesebb illata felizgult állapotban(akkor is ha előtte fürdött és tiszta). Ha már nyalom egy ideje akkor fel sem tűnik. Legutóbbi kapcsolatomban a csaj egyenesen szerette ha nyalás után csókoltam meg, mert még jobban beindította, hogy érezte a saját ízét.

Ami viszont számomra kellemetlen volt picit az a "hideg" csók, (miközben nyaltam, és élvezte, száján keresztül szaporán szedte a levegőt, ezáltal, lehűlt a nyelve és az ajka, és hát az nekem picit fura volt úgy.

2019. febr. 4. 17:16
 17/18 anonim válasza:
Nekem inkább épp az ellenkezője a problémám. Szívesen feloldódnék a közös illatainkban és ízeinkben, de a bnőmet ez inkább feszéjezi. Mindennek nagyon "jólnevelten" kell zajlania. Pedig szerintem az ilyen képzelt határok átlépése nagyon érzéki tud lenni.
2020. ápr. 8. 14:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Eleg regi de fuuu ezek milyen jo dolgok pedig... A szexben mindent lehet ami belefer mindket felnek.. Az en volt parom ha megujjazott utana a szamba rakta az ujjait stb stb.. Imadtam az ilyeneket... Es mindig volt benne szenvedely, semmi tabu.. Annal izgalmasabb :)
2020. okt. 3. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!