Lányok, nők! Ti hogy viszonyultok a saját testalkatotokhoz?
Kérlek írjátok le azt is hány évesek vagytok.
Van még olyan fiatal aki nem akar a média által agyon reklámozott lányokra hasonlítani, hanem szereti magát esetleg picit pocakosan, vagy izom nélkül, esetleg kissé husisan?
"média által agyon reklámozott"
Ez mit takar?
168 centi vagy és 60 kiló, tisztában vagyok a szépséghibáimmal és ezeken igyekszek javítani, edzéssel, helyes étkezéssel. Nem könnyű, de hát a szépségért meg kell szenvedni. Nem a média meg egyebek miatt csinálom, hanem saját magam miatt.
25/N
Utolsó: ez nem az én logikám. Csak meg kell nézni, hogy a média mit sugároz. Azt hogy legyél vékony, lapos hasú esetleg csontkollekció mert az a divat. A másik véglet hogy legyél olyan izmos hogy be se férj az ajtón.
Az más dolog hogy ezzel nem értek egyet.
Tavaly kb belefértem a szépségideálba, kevés testzsírom volt, relatíve jó izmokkal, magas vékony. Most híztam vagy 4 kilót, főleg zsír jött rám, kövér még mindig nem vagyok, de azért a hasam kevésbé feszes, a combom vastagabb, a fenekem nagyobb lett, a magasabb testzsír miatt már az izmaim sem látszanak annyira. Én így is úgyis meg voltam, vagyok elégedve magammal, bár azért még most is bőven benne vagyok a szépségideálban, szerintem. Abszolút nem éltem meg horrorként, hogy felszedtem pár kilót, és ha másik 4-et híznék se nagyon érdekelne.
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!