Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha izmos, jó testem van, de a farkam viszont kicsi, az mennyire kizáró ok nálatok, csajok?
Figyelt kérdés
Átlag alatti intim méretet lehet kompenzálni valamennyire, egy sportos kidolgozottabb testtel, vagy a kis farok miatt valószínűleg dobnátok?
24F
2018. márc. 1. 19:34
11/22 anonim válasza:
Megesett velem, hogy egy felistennel bujtam agyba, akinek eleg kicsi volt, nem volt az igazi a szex. Oralis szexszel kompenzalta valamennyire, de igazabol vele mar nem terveztem kovetkezo randit.
12/22 anonim válasza:
Dugni mást választanék de dísznek jól mutatnál a szoba sarkában.
13/22 anonim válasza:
Nálam a belső értékek fontosabbak, mint a kinézet. A farok mérete pedig abszolút nem érdekel, max. annyiban, hogy ne legyen túl nagy, mert azt nehezebb befogadni, mint egy átlagosat, vagy kisebbet. De ha nagy van neki, csak ezért nem dobnám ki, megpróbálnék valamit kezdeni vele. :o) 36/N
14/22 anonim válasza:
9-es, én még a alsó gatyámat sem veszem le :D
16/22 anonim válasza:
En szerelmes vgyok az izmos ferfi testbe szoval nalam mar ott kompenzalnad a kisebb meretet😁
17/22 anonim válasza:
Nem számít ha kicsi, csak jól tudd használni. Meg vannak olyan nők is akiknek eleve kisebb a befogadóképességük ilyen téren.
18/22 anonim válasza:
Aki nem tökéletes minden téren, annak esélye sincs, inkább leszbikusok lesznek...
20/22 anonim válasza:
A női hüvely hossza elvileg izgalmi állapotban: 12-14 cm.
Meg ahogy írni szokták a vastagság fontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!