Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uj pasim állandóan azt mondja szereted a nagy farkam, kívánod a nagy farkam stb. viszont átlagos farka van, se kicsi se nagy. Akkor ő miért hiszi hogy nagy?
Szeretné elhitetni magával, hogy nagy. Ha amúgy jól megvagytok, ne törd össze az önbizalmát azzal, hogy elmondod neki, mi is a valódi helyzet, valószínű ő is tisztában van vele a lelke mélyén.
Ha viszont bunkózik, és ki akarod dobni, elejtheted megjegyzésként.
Volt egy csajom, Ő szex közben mindig tudta mondani mikor kell, hogy "ó de kemény a nagy farkad", én nem kérdeztem vissza, hogy tényleg. Felspanolt, komolyan mintha nagyobb lett volna mint addig és még keményebb. Idővel rájöttem, nem is engem dicséret, hanem magának csinált jót.
Próbáld ki, szex közben mondjad neki pl., h imadod a nagy farkát, úgy megcsinál, hogy NA!
Elég beképzelt, egoista lehet.
Én sem panaszkodom méret ügyileg, mégsem mondogatok ilyen szar dumát a barátnőmnek
Az ilyen egoista majmoknak mind kis farkuk van
:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!