Kishugom állandóan ezt a Perzsa Harcos nevű gyereket nézni youtube-on. Nem értem miért tartja olyan nagy számnak. Szerintem tök átlagos amit csinál. Szerintetek mit eszik benne?
2015. aug. 22. 13:44
2/11 anonim válasza:
Azt nézz amit akar ez szórakoztatja.
3/11 anonim válasza:
Szegény húgod.Nem hiszem el hogy egy kislánynak ennyi esze van hogy olyan szarokat néz.Borzalmas.Neveld meg.
4/11 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem kannibál a kiscsaj, és túloztál azzal a kérdéssel, hogy "mit eszik benne"...
2016. aug. 26. 22:49
5/11 A kérdező kommentje:
what? ezt már én sem értem.
2016. aug. 26. 22:49
7/11 anonim válasza:
Nagyon helyes, hogy néz normális, szellemi tartalmat is! Akkor ezek szerint azt jelenti, hogy megérti a Perzsa videóinak a lényegét. Nem tudom hány éves, de így látatlanba is azt mondom, hogy több esze lehet, mint az itt összegyűlt fikázóknak, valószínűleg mai generációs kis taknyok vagytok Owen táborából...
8/11 anonim válasza:
Ja jól van. Szerencsére látom, hogy csak 1 fikázó van. Akkor nincs is nagy gond. :D
9/11 anonim válasza:
#7 Nem esik le hogy kamu a kérdés?Húú...ezeknek a Perzsa rajongóknak mennyi eszük van...hát már nem is csodálkozok semmin inkább.
10/11 anonim válasza:
Pfúúú! Neked nyilván több eszed van, te értelmiségi... Nem tudom, hogy miért lett volna ez kamu kérdés, de az a legkevesebb, hogy meg is indoklod az állításodat, ha már ennyire fene nagy eszed van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!