Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az jó jel számomra ha állandóa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jó jel számomra ha állandóan megszólítanak a nők az utcán vagy bárhol? Mennyire átlagos ez?

Figyelt kérdés

8 évig voltam kapcsolatban, 16 éves korom óta. Így a csajozás kimaradt teljesen az életemből, éjjel-nappal a barátnőmmel voltam csak, így nem törődtem más nőkkel és ők sem velem.

Amióta szakítottunk, 3 hónapja, azt vettem észre hogy bárhova megyek egyszerűen megszólítanak. Utcán, boltban, edzőteremben, szórakozóhelyen, mindenhol. Egyszerűen csak azt veszem észre hogy áll mellettem egy csaj és mond nekem valamit, pl. hogy "elég régóta állunk itt" és onnantól bemutatkozik, beszélgetünk, több is volt aki megadta az elérhetőségeit.

Megmondom őszintén nem tudom hova tenni ezt. Mennyire nromális, átlagos az ilyen? Mert nekem nem tűnik annak. Hogyan kéne ezt kezelni? Nekem van egy olyan fenntartásom hogy biztos "könnyűvérű" az a nő aki így kikezd velem (ha lehet annak nevezni) én meg csak és kizárólag kapcsolatot keresnék, nem akarok kihasználni senkit aki nem fogott meg.

Most volt egy csaj aki tényleg nagyon szimpatikus volt, meg is ismerkednék vele, de félek hogy mivel túl könnyen adta magát, hogy csalódni fogok.

Amúgy 178cm magas vagyok, 8 éves korom óta úszom (10 évig versenyszerűen) Kimondottan jóképűnek nem szoktak mondani (nem is vagyok az!), inkább jó kiállásúnak és jó kisugárzásúnak. A barátnőm sem volt az a nagyon jó csaj (de szerettem nagyon!) de most meg olyan nők szólítanak le hogy csak nézek hogy mit akar ő tőlem?

2014. máj. 26. 08:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%
Te egy álompasinak tűnsz! :) Nem baj ha nem vagy kifejezetten jóképű, a kisugárzás sokkal fontosabb! Mondjuk én semmi esetre se szólítanék le egy pasit sem! Vagyok olyan jó nő, hogy ne keljen ilyen könnyen adnom magam!
2014. máj. 26. 08:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

nem átlagos. ilyen gyakran engem sem szoktak leszólítani

nem könnyűvérűek. ez a férfiak 1%ának szól!

3/16 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg bizalomgerjesztő a kisugárzásod. Mások azon bosszankodnak, hogy a lányok elutasítóak és megközelíthetetlenek. Szerintem egyszerűen örül, hogy ilyen népszerű vagy. Egyébként nyugodtan keresd meg a szimpatikusnak tartott lányt, nem hiszem, hogy mindenkinek túl könnyen adja magát, csak azért, mert hozzád szólt.
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés vagy! Valszeg nem lehetsz túl jó pasi mert azoktól tartanak a nők, de biztos pozitív kisugárzásod van.
2014. máj. 26. 09:00
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy annyira általános lenne, hozzám például nem szólnak. :)
2014. máj. 26. 09:00
 6/16 anonim ***** válasza:
Én azokhoz a pasikhoz szoktam igy odamenni, akik szimpatkusak, de nem jelentenének nagy kihivást, mondjuk inkább barát kategória, akik tetszenek azoktól zavarba jövök,azokat nem merem megszólitani, max.ránézek, hátha veszi a lapot és ő jön oda hozzám, de nem vagyunk egyformák. 20L
2014. máj. 26. 09:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj az, élvezd, hogy semmit nem kell tenned és mégis könnyen tudsz ismerettséget kötni. Biztosan van benned valami ami megfogja a nőket, és ez jó dolog, mert a kisugárzás nagyon fontos. Te se veszed észre, de olyan a személyiséged, hogy vonzza a nőket, ami pozitív, mert valószínűleg a későbbiek folyamán se lesz problémád egy-egy általad kedvelt nőhöz közelebb kerülni.:)
2014. máj. 26. 09:10
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan a kisugárzás az oka. Bár én soha életemben nem mertem leszólítani egy férfit sem. Mindig megvárteam, hogy ő kezdeményezzen. Valahol biztosabbnak éreztem így a dolgot, nem szeretek pofára esni.

Szerintem nem kell messzemenő következtetéseket levonni ebből, ha tetszik a lány egy próbát megér, aztán úgy is kiderül, hogy milyen valójában

2014. máj. 26. 09:12
 9/16 anonim ***** válasza:

Figyelj, nem lehet, hogy csak ilyen helyzetekbe keveredsz?

Én is mindig beszélgetek sorban állás közben, de ezek a lányok az öreg nénit is megszólítanák, mert közvetlen emberek.

Egyszerű véletlen is lehet, hogy mindig ilyenekbe futsz bele, de persze lehet, hogy nincs igazam:)

2014. máj. 26. 09:16
 10/16 A kérdező kommentje:

Én is a kisugárzásomra gondoltam elsősorban, az meg sem fordult a fejemben hogy álompasi lennék vagy ilyesmi, mert van önkritikám és tudom hogy nem vagyok. Nem vagyok ronda vagy ilyesmi, hülye példával élve pl. a magyar vizilabda válogatottból a helyesnek mondott pasik között én a kevésbé jóképűk között vagyok.

Munkatárs csajtól hallottam vissza hogy "nagyon pasis" (ezt nem tudom teljesen értelmezni) vagyok, más meg a magabiztos, férfias kisugárzást mondta (volt olyan aki viccből? azt mondta hogy nem lenne ellenére hogyha megmenteném egy tigristámadás elől ???).

Azon is gondolkodtam hogy véletlenül keveredek ilyen helyzetekbe, de sokszor direkt jönnek oda hozzám, szólítanak le. Pl. edzőteremben simán odajönnek a 100 pasi között hozzám hogy segítsek ebben-abban és elkezdenek beszélgetni, meghívnak a segítségért edzés után egy turmixra. Aztán megadják az elérhetőségüket. Én ezt nem tudom barátkozásnak értékelni. De aztán lehet hogy csak az ... Amíg volt a barátnőm neki a barátnői soha nem viselkedtek velem így (egy kivételével akivel össze is veszett valamin és utána nem láttuk többet)

Nem tudom komolyan mondom. A szimpatikus csajt szivesen elhívnám, de mi van ha tényleg haverkodni akar csak vagy "alsóbbrendűnek" gondol akivel könnyen mennek a dolgok? A kapcsolaton végére a barátnőm zsarnokká vált, nem akarom hogy úgy induljon egy kapcsolatom hogy kapásból én vagyok a "gyengébb fél". Hallottam már barátokról olyanról hogyha egy nőnem jó pasija volt akit nem tudott megtartani utána keres egy megbízható, kordában tartható gyengébb "prédát".

2014. máj. 26. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!