Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az jó jel számomra ha állandóa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jó jel számomra ha állandóan megszólítanak a nők az utcán vagy bárhol? Mennyire átlagos ez?

Figyelt kérdés

8 évig voltam kapcsolatban, 16 éves korom óta. Így a csajozás kimaradt teljesen az életemből, éjjel-nappal a barátnőmmel voltam csak, így nem törődtem más nőkkel és ők sem velem.

Amióta szakítottunk, 3 hónapja, azt vettem észre hogy bárhova megyek egyszerűen megszólítanak. Utcán, boltban, edzőteremben, szórakozóhelyen, mindenhol. Egyszerűen csak azt veszem észre hogy áll mellettem egy csaj és mond nekem valamit, pl. hogy "elég régóta állunk itt" és onnantól bemutatkozik, beszélgetünk, több is volt aki megadta az elérhetőségeit.

Megmondom őszintén nem tudom hova tenni ezt. Mennyire nromális, átlagos az ilyen? Mert nekem nem tűnik annak. Hogyan kéne ezt kezelni? Nekem van egy olyan fenntartásom hogy biztos "könnyűvérű" az a nő aki így kikezd velem (ha lehet annak nevezni) én meg csak és kizárólag kapcsolatot keresnék, nem akarok kihasználni senkit aki nem fogott meg.

Most volt egy csaj aki tényleg nagyon szimpatikus volt, meg is ismerkednék vele, de félek hogy mivel túl könnyen adta magát, hogy csalódni fogok.

Amúgy 178cm magas vagyok, 8 éves korom óta úszom (10 évig versenyszerűen) Kimondottan jóképűnek nem szoktak mondani (nem is vagyok az!), inkább jó kiállásúnak és jó kisugárzásúnak. A barátnőm sem volt az a nagyon jó csaj (de szerettem nagyon!) de most meg olyan nők szólítanak le hogy csak nézek hogy mit akar ő tőlem?

2014. máj. 26. 08:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ne legyenek prekoncepcióid, vagyis ne agyalj ennyit előre. Élvezd a helyzetet, és hidd el, nincs két egyforma kapcsolat. Az előző barátnőd viselkedéséből ne vonj le messzemenő következtetéseket a jövőt illetően. (Egyébként pont ebből látszik, hogy csak egy kapcsolatod volt eddig.)
2014. máj. 26. 11:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok! Nem küldesz egy képet privibe? Mostmár megöl a kiváncsiság!!! :D
2014. máj. 26. 12:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát ez elég fura és szerintem a legtöbb helyzet tényleg csak véletlen, én pl eléggé közvetlen lány vagyok és nagyon sokszor elegyedek szóba idegenekkel, ha úgy hozza az élet, sorban állás közben, közértben, buszon, stb, van hogy fiatal srácokkal, van hogy idős nénikékkel (nekem kb egykutya, sosem azért van, hogy ismerkedjek). Általában van valami szitu, esemény és annak kapcsán elkezdünk beszélgetni, ha most azok a pasik is azt hiszik, hogy akarok tőlük valamit, akkor gáz, mert nagyon nem. Egy képet én is megnéznék rólad, mert van 1-2 nagyon jóképű haverom, akik tetőtől-talpig rendben vannak és velük kb sosem történik ilyen. :)
2014. máj. 26. 12:37
 14/16 anonim ***** válasza:
utolsó, én is lány vagyok, elég csinos, de azért nem modell, és most hogy igy olvastam, én hozzám is sokan odajönnek, pl. ha várunk egy buszt és késik akkor is mindig engem szólitanak meg, és sokszor van hogy teljesen kitárulkoznak. Én ezt sosem ugy fogtam fel mint a kérdező,hogy ismerkednének velem, hanem inkább hogy olyan közvetlennek látnak az emberek. 20L
2014. máj. 26. 12:46
 15/16 A kérdező kommentje:

Utolsó két válaszolónak: Köszi mindkettőtöknek, szerintem nektek lesz igazatok! Valószínűleg arról van szó csak tényleg, hogy szimpatikus vagyok és szeretnek megismerni az emberek! És ezek szerint nem csak elsőre, hanem beszélgetés után is szimpatikus maradok nekik (valószínűleg ezért adják meg az elérhetőségüket). Szóval már én is úgy látom hogy nem kapcsolati céllal támadnak le, hanem csak úgymond kontaktban akarnak maradni egy nekik szimpatikus idegennel (mert biztos ritkán találkoznak olyan kvázi ismeretlennel akivel így kijönnek elsőre - az én ismeretségemben vagy régi barátokkal haverkodik mindenki vagy valamilyen ismeretség útján. Teljesen idegenekkel nem nagyon szeret senki)

Még egy kérdésem lenne:

Szerintetek ebben az esetben elképzelhetetlen hogy mondjuk ha van egy nő aki így közeledik felém, azzal esetleg lehet majd valami? Mondjuk hogy elkezdek udvarolni neki és a kölcsönös szimpátia miatt alakul majd valami? Vagy ezekben az esetekben ez kizárt dolog és gondoljak a dologra mint csak barátságra? Pl. az említett csajt aki tetszik nekem elhívjam valahova, utaljak rá hogy randiról lenne szó? Valahogy úgy érzem hülyén venné ki magát hogy a beszélgetés után bejelölte magát nálam facebookon én meg ráirnék hogy jöjjön el egy randira velem. Mivel nem csajoztam, nem tudom hogy megy ez manapság (akkor még facebook se volt).

Biztos vicces a tapasztalatlanságom, de ez egy kapcsolat más területeire nem terjed ki, csak az "induló lépésekre". Abban vagyok csak totál kezdő. Ha már beindulna valami, akkor nem lenne gond, onnantól minden tapasztalatom megvan.

2014. máj. 26. 14:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Az utolsó előtti lány vagyok.

Magamból kiindulva, ha én megadnám a számomat egy ilyen kis beszélgetés után egy idegen srácnak, akkor biztosan nem csak barátkozni szeretnék vele, hanem többet is. Szóval szerintem más lány is így van ezzel, ha már annyira szimpi vagy neki, hogy megadta az elérhetőségét, akkor szerintem bennevan az ismerkedésben, szóval nyugodtan elhívhatod randira szerintem. :)

2014. máj. 26. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!