Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy cicababa szerű csaj aki leakar velem feküdni, viszont nekem kicsi a farkam. Belemenjek attól?
Szóval az a tipikis népszerű,kicsit felszínesebb/trógerebb csaj. Viszont jól néz ki akivel lenne esélyem összejönni, de nekem kicsi 12/3,5 cm a p.csöm..aztán aztsem akarom,h kiröhögjön, kibeszéljen a (félig-meddig) közös ismerőseivel..
Szerintetek mit csináljak?
hagyjad békén, nem neked való
ilyen csajnak min. 17 cm kell
Bele csak akkor menj, ha szed gyógyszert.
Amúgy egy alkalom az elmodásod szerint tuti. Az legalább eggyel több a nullánál. Szerintem totál megéri.
Szerintem minden lány elmondja a legjobb barátnőjének, hogy hogyan teljesítesz lent.. nyilván szóba kerül a méret is. De neked ez adatott. Tényleg csak a jóból maradnál ki..
Amúgy, meg.. ez akkora brutális tévhit, hogy a cicababák odavannak a nagy farokért, a szendébb csajok meg a kicsit szeretik..
szóval "menj bele" ha meg szed bogyót, akkor amúgy is "belemehetsz.." :D
ilyen esetben nem tudom eldönteni...
Magadat akarod megalázni ? mert ha a csaj meglátja megfog alázni, és cipelheted életed végéig...
VAGY
a csajt akarod megalázni, hogy azt kívánod te, hogy legyen jó neki a kis péniszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!