Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csajom összehozott nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom összehozott nekem egy randit Tinderen. (az a vágya h más lánnyal szexeljek). Ha elmegyek a randira, tönkremehet a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

hozzá kell tenni, h elég sok extrém fantáziája van, mazohista és szereti ha megalázom, fizikailag fájdalmat okozok neki és most ez is hogyha megcsalnám őt.

bár még nemrég óta járunk de úgy érzem szeretem őt és nem akarom h esetleg féltékeny legyen és emiatt szakítsunk.

2018. febr. 28. 19:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha Ő hozta össze akkor nem valószínű!

Bár ki tudja, hogy milyen céllal!

2018. febr. 28. 22:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyébként a női logikát ismerve, valószínűleg azert kéri, mert ő nemrég dugott valaki mással és igy akar könnyíteni a lelkiismeretén
2018. márc. 1. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!