Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csajom összehozott nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom összehozott nekem egy randit Tinderen. (az a vágya h más lánnyal szexeljek). Ha elmegyek a randira, tönkremehet a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

hozzá kell tenni, h elég sok extrém fantáziája van, mazohista és szereti ha megalázom, fizikailag fájdalmat okozok neki és most ez is hogyha megcsalnám őt.

bár még nemrég óta járunk de úgy érzem szeretem őt és nem akarom h esetleg féltékeny legyen és emiatt szakítsunk.

2018. febr. 28. 19:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

Bolondos de ha izgatja ;)

Esetleg csinálj képet vele , sex közben is , hangosan olvasd fel neki a beszélgetésedet a csajjal vagy mesélj neki h milyen dögös illatos es puha volt :)

2018. febr. 28. 19:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Azse rossz ha eljön őis amíg randztok és valahova lemaradva nézhetj ahogy megcsalod ha már ez izgatja ;)

De ha lebukik és bénán csinálja este akkor jól elfenekeled vagy ahogy szoktátok Xd

2018. febr. 28. 19:25
 3/12 anonim ***** válasza:

Ühüm

De ha nem mesz el akkor is

2018. febr. 28. 19:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Egy bolond százat csinál.mi kamu vagy😅😅😅
2018. febr. 28. 19:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel gond,ha a csajod hozta őszse!!! Szerintem eleve bele kalkulálta hogy mi van akkor ha megléped.Ha ez a vágya akkor tedd meg.
2018. febr. 28. 19:31
 6/12 opened paradise ***** válasza:
Ha nem akarod,akkor neki is mondd el.
2018. febr. 28. 19:43
 7/12 anonim ***** válasza:

nem feltétlen kell kamu legyen.

nekem is volt ilyen csajom. figyelj kérdező, az ilyet tudni kell kezelni.

ha te egy féltékenykedő lúzer vagy akkor idővel úgy is be fogja tenni a kaput amikor magát fogja majd megdugatni mással a szemed láttára :)

ezzel csak arra akarok rávilágítani, hogy mi is nyitott kapcsolatban voltunk, a lánnyal, és nem, ilyeneken nem ment tönkre a kapcsolatunk :D ha viszont nem elégítettük volna ki egymás vágyait akkor azon bizony tönkrement volna elég hamar, úgyhogy kösd fel a gatyád, és egyébként legyél te is fantáziadús ;) különben idővel nem leszel neki elég. ha viszont ehhez nem vagy elég "jó" akkor építsd le érzelmileg a csajt mert szakítás lesz a vége. ;)

2018. febr. 28. 19:55
 8/12 anonim ***** válasza:
ja, és ezt nem arcoskodásból írtam! ha szeretnéd nagyon szívesen segítek neked, bármi kérdésed van!:) van némi tapasztalatom az ilyen nőket illetően :D
2018. febr. 28. 19:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Az ilyen csajt arra is rá lehet venni hogy kutyàval dugjon, eskü.
2018. febr. 28. 20:01
 10/12 anonim ***** válasza:
kamu
2018. febr. 28. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!