Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is megváltozott a kapcsolatunk vagy csak én érzem igy? 18L
3 -évé vagyunk együtt a vőlegényemmel,ő 24 éves,
Nagyon jó volt a kapcsolatunk az elején, (most se mondható rossznak csak valami megváltozott én azt érzem).
Régebben mindig tarskeresőzött, meg írogatott lányokkal én persze mindig rájöttem mert mikor éreztem hogy valami nincs rebben, addig kutatam míg meg nem találtam amire gyanakodtam,(telefonjába).
Mikor rájöttem soha nem mondta meg őszintén hogy "igen én voltam" csak vissza könyörögte magát hozzám, én persze mindig hittem neki, mert ő nekem az első ő az akit a világon mindénél jobban szeretek az életem adnám érte...és az az ember az akibe annyira "megbízok-biztam evekig mert azt hittem hogy megvaltozik miattam." Ez így is volt 2-3 hónapig nem társkeresőzött.
2017.December 15-én eljegyzett, ez után egy pár napra találtam meg az új társkeresőjét, egy rokon fiú fényképével nevével, (azért gondolom hogy ne hogy megtaláljam az én telefonomon és ha az sajat névét írta volna ki meg a fényképét, rögtön rá jöttem volna) így csak úgy jöttem rá, hogy megtaláltam a telefonjába, nőkkel írogatott, hogy mit szeretnék a sz*xben, mit vállalnak be, képeket küldött magáról (meztelent is) mikor erre rá kérdeztem, sírt hogy ne hadjam el, könyörgött, azt mondta kárt tesz magába.
És hogy ő azért csinálja ezt mert nagyon sok barátnője volt 4-5 aki megcsalta őt, írogatott sok fiúval stb és hogy ő akkor megfogadta hogy minden lánynak vissza adja (és ez igaz mert a szülei is mondtak nekem meg ő is meg mikor meg nem voltak ezek a problémák köztünk.)
En elmagyaraztam neki
Hogy utalso eselye volt neki, es hogy tobbe ne tegye ezt mert elhagyom vegleg hogy becsüljön meg mert én nem tennél vele soha olyat amit a többi hogy itt vagyok én aki őrülten halálosan szereti és nem bécsül meg...
. Azt mondta ott akkor megfogadta hogy nem tesz tobbe ilyet.
Arra került a sor hogy sz*x utan sírok,mert nagyon rossz arra gondolni hogy ő miket irt más lányoknak.
Olyan mint ha nem lennék neki jó vagy nem kívána úgy mint régen (pedig mindent meg adok neki amit csak akar)....
Ő kezdeményez szinte mindig minden nap szeretkezünk. Ebbe nincs baj...de ő nem mindig élvez el vagy kb 2x volt hogy hamar leszált rólam azzal az indokkal hogy nem birja melege van, faradt.
nem értem ezt az egészet próbáltam vele beszelni erről de ő azt állítja hogy ő kivan meg minden én érzem is de utána mikor már kb 5-10 percet szeretkezünk mindig vmi indokkal otthagy.
Szerintetek mi a baj? Velem vagy vele?
(BOCSI HOGY HOSSZÚ LETT, KÖSZÖNÖM HA ELOLVASTAD, ÉS VÁLASZOLSZ NEKEM).
én azt mondanám,hogy sose volt jó
te ott voltál neki kéznél....
baj az vele van
neked azt kellene eldönteni,hogy van-e értelme bármit is folytatni vele....együtt...
15 évesen összejöttél egy pasival, aki minden alkalmat megragad arra, hogy más nőkkel cseverésszen. Te valahányszor megtalálod ennek a nyomait, ő sírni kezd, és te elnézel neki mindent.
A sírással simán lekenyerez téged, és mintha mi sem történt volna, elfelejted neki.
A szex nem jó neki veled, legalábbis ha jó lenne, nem hagyná abba 10 perc után.
És te ezek után is vele vagy?
18 évesen hozzámennél egy hazug, önző, kétszínű pasashoz?
Ha erre a válaszod igen, akkor meg is érdemled, ami rád vár az életben...
Ha gondolod irj privi üzit
Előző voltam
Én sajnállak és megértelek. Az a baj, h nagyon fiatalok vagytok, nem "éltétek ki" magatokat. Azért csinálja, mert vágyik a változatosságra, másra, azért nem olyan jo már veled neki a szex sem. Tudom, h szereted, és nagyon fájdalmas, de tovább kéne lépned, h neki is és magadnak is megadd az esélyt a boldogságra. Még éretlen egy komoly kaocsolatra, hidd el. Nagyon fiatal. Az eljegyzés is csak egy téged lenyugtato húzás volt részéröl, h hátha ezzel leállitja a féltékenykedésed. De nem gondolja komolyan. Tudom, h ez most fáj neked, meg még fog is sokáig, de nem fog változni,majd 10 év mulva talán. Addig meg te szenvedni akarsz?
Hagyd elmenni, h tudja magát kiélni, te pedig keress egy megbizhato, rendes srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!