Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megváltozott a kapcsolatunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozott a kapcsolatunk, nem tudok miről beszélni?

Figyelt kérdés

A párom azért változott meg mert nem tudunk miről beszelgetni facebookon.

Valami tippek hogy változzon ? Most mit csináljak ??

2014. febr. 3. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Az igazi kapcsolat lényege, hogy a másik beszámol arról is, ami aznap történt vele például. Szóval mindig akad beszélnivaló. Amikor meg fáradtabbak, türelmetlenebbek vagytok, akkor a másik megért, és nem zaklat aznap.

Szóval ha ez egyszer-kétszer fordul elő, nem gond, ha többször is, akkor már gondok vannak.

Távolság van köztetek? Ha van lehetőség, ne csak facen beszélgessetek, személyesen is próbáljatok minél több közös programot kialakítani. Nem minden ám a facebook! :D

2014. febr. 3. 19:54
 2/7 A kérdező kommentje:
2 naponta talalkozunk, elobe minden jo de facebookon.. Pedig annyira szeretem de nem beszelget velem.. :' (
2014. febr. 3. 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, lehet, hogy csak nem szeret beszélni facen. Vannak ilyen emberek. Nekem pl. az egyik haverom tök jó fej, társaságban igazi központi személy, mindenki bírja, de neten utál írni. Néha kimegy Angliába 3-4 hónapra, és olyankor hiába ír neki bárki is egy hosszú e-mailt, üzenetet, max 4 mondatban válaszol rá. Ő mondja is, hogy utál neten társalogni, ő a személyes dumálgatások híve. Szóval nyugi, lehet, hogy a párod is ilyen személy :)
2014. febr. 3. 20:01
 4/7 A kérdező kommentje:

2 eve vagyunk egyutt es eddig mindig mindenrol tudunk beszelni de most felek h elveszitem :' (( nagyon rossz h o ilyen felvarrol veszi h nem beszelunk.. Mondta h szivesen beszelgetne ha lenne mirol..

Koszi a valaszokat !!!!

2014. febr. 3. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Facebookon is lehet élőszóban beszélgetni, csak mikrofon kell hozzá!

Különben meg neten azért nem lehet rendesen beszélgetni, sok embernél tapasztaltam ezt, hogy elkezd nézni valamit aztán elfelejt írni. Vagy közben neki áll valami egészen mást csinálni vagy másokkal jobban beszélget. 5 éve, a korábbi kapcsolatom pontosan ilyen volt! Rendszeresen az volt, hogy "beszéltünk" 1-2 órát és az már nagy szám volt a 2 és aztán elment inkább játszani vagy ki tudja kikkel csetelt. Vagy olyan is volt, hogy rejtőzködött és én online voltam, láthatott akkor sem írt rám. Ez volt 1 év után...

Most, a Párommal mi viberen szoktunk beszélni. Amióta feltaláltuk, hogy ezen lehet és van is hozzá eszköz, a facebook lecsengett aminek én nagyon örülök, mert nem csak betűket olvasok és a beszélgetés fele abból áll, hogy várakozom a válaszra. Személyesebb. Néha nálunk is megy a csend amikor csak hallgatunk, volt hogy 1 óra az csak hallgatásból állt kb. De ha sokszor nem tudtok szólni semmit, az már baj azért.

2014. febr. 3. 20:23
 6/7 A kérdező kommentje:
En beszelgetnek csomo mindenrol de o nem nyilt ilyen temakra.. Sajnos miota uj jatekot kapott mindig avval jatszik vagy hat igen ki tudja kikkel beszel.. Az a baj h bekepzelek mindent magamnak ezert sokszor sirok miatta mivel olyanokat csinal amit eddig nem.. Mar talalkozni se akar mindig..
2014. febr. 3. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Kicsi lány!

Nagy a gyanúm, hogy te folysz, mint tűző napon a vanília fagylalt. Nem kell annyit agyalni, vajon mit csinál, kivel beszél. Ha szokott játszani, elég elképzelhető, hogy elmerül benne, azért van veled, mert veled akar lenni. Ha mással is beszél abba sincs semmi.

Szerintem unja facebook-on, most már én is unom pedig lány vagyok, nagyon alap dolgokat beszélünk meg ott, ha lehet minél kevesebbet beszéljetek chaten és több személyes találka.

Ne sírj miatta, kb neki fogalma sincs, hogy a délutáni játéka téged sírós drámába kerget.

2014. febr. 3. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!