Anyós jelöltemék mellé költöztünk egy utcával arrébb egy örök lakásban, kb 100 m-re, azóta úgy érzem megváltozott a kapcsolatunk is és a barátnőm is?
Amíg a barátnőd nem érezteti ezt veled, addig én nem aggódnék. Lehet, hogy csak fura számodra a szülei közelsége.
Nem írtad, mennyi ideje költöztetek be. Ha még nem régen, adnék pár hónapot a dolognak.
Azt sem írtad, mit tettek/mondtak a szülei, amitől kialakult benned ez az érzés. Ha frissen költöztetek, és valamiért "túl aktvaknak" tartod most őket, lehet, hogy ők is "lehiggadnak", ha elmúlik az "újdonság varázsa":))
Ha van valami konkrétum, amit rossznéven vettél tőlük, akkor beszéljétek meg.
Ha ez csak egy benyomás részedről, és még friss a helyzet, akkor pár hónap múlva tedd fel magadnak megint ezt a kérdést.
Ha még mindig frusztrál a helyzet, akkor beszéld meg a pároddal, hogy változtatnotok kellene rajta... Bár ez biztosan konfliktusokat szülne, de valamit valamiért...
Nem tudom, hogy megváltozott-e a kapcsolatod és a barátnőd is, csak azt tudom, hogy elég zavaró, hogy nem tudsz ragozni...
Mostanában tényleg az a trendi, aki nem beszélni jól magyar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!