Egy hét alatt teljesen megváltozott a kapcsolatunk, hogy tudnám elérni hogy minden újra a régi legyen?
Ne erőltesd rá a társaságod. Etesd, csutakold le, legyél türelmes vele, hagyj neki időt, hogy megértse, te nem fogod bántani. Lehet, ahogy az első válaszoló is írta, hogy bántották. Ez esetben mindent meg kell tenned, hogy ismét elnyerd a bizalmát, csinálj mindent úgy, ahogy eddig, de ne tölts vele annyi időt, mint eddig.
Legalábbis nálam ez jött be, én egy hónapig voltam távol a kedvenc lovamtól (iskolaló, addig én lovagoltam), nekiszorított a boksza falának, majdnem megharapott, mikor visszamentem, nekem ez jött be. Most, fél évvel később ugyanolyan jól elvagyunk, mivel nagyon csúnyán lesérült (megrepedt az egyik lábszárcsontja egy esést követően), az edzőm eladta nekünk, és most nálunk lakik, csak én és a szüleim foglalkozunk vele, minden eddiginél erősebb a kötelék, hidd el, csak időt kell adnod a lovadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!