Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam? A párommal mostanában elég rossz a kapcsolatunk. Egy veszekedés alkalmával a fejemhez vágta, hogy pl. nem szoktam szexis fehérneművel meglepni.
Rossz partnert választottál... Remélem nemrég vagy vele és könnyedén tovább tudsz lépni, ahelyett hogy évekig tűröd az idióta, lekezelő viselkedését.
Egy kiegyensúlyozott párkapcsolat nem erről szól.
Van egy javaslatom.
Vegyél egy szexis fehérneműt, pakolj be egy bőröndbe, kivéve a fehérneműt.
Költözz el, a fehérneműt hagyd ott neki ajándékba. És keress egy normális férfit, ne egy ilyen rinyagéppel éld az életed.
Szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy minden így történt, mint ahogy a kérdező írta. Persze, lehet hogy igaz, de én se hittem volna, mekkorákat képes valaki a kapcsolatáról hazudozni, amíg a saját bőrömön meg nem tapasztaltam. Ha van veszekedés és sértettség, ott mindent ki lehet fordítani hogy démonizáljuk a másikat, a többiektől pedig behajtsuk az uszítás eredményét.
Itt például olyan szürreális szituációkat vázolt fel a kérdező, hogy a férfi vagy bolond, vagy az van amit leírtam. Óvatosan kezeljétek az ilyeneket!
Nem lehet, hogy csak nagyon rosszkor sikerült kezdeményezned? Mi, férfiak tényleg szeretjük, ha a nő is megmutatja, hogy mikor vágyik a szexre, és nem mindig nekünk kell noszogatni.
Vigyél oda neki egy fehérnemű katalógust, vagy egy ilyen webshop-ot, és keressetek valamit, ami mindkettőtöknek bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!