Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az erett igazi nok miert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az erett igazi nok miert gondoljak ezt?

Figyelt kérdés

Miert gondoljak, hogy az osszes fiatal srac egy kreten, es eselytelen, hogy egy jo “kapcsolat” alakuljon ki koztuk.

Pl vannak teljesen komoly normalis fiatalok megis az osszeset egy kalap ala veszik es elutasitoak

2018. febr. 28. 13:24
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Azért, mert legyen akármennyire érett gondolkodású egy fiatal srác, nagy részük nem tud azonosulni kicsit sem egy korosabb nővel, akinek már nagyon mások a tervei, gondolatai a szerelemmel kapcsolatban meg úgy általában véve a világgal kapcsolatban. Szerintem, legalábbis. Én 21 éves vagyok, még nem vagyok abban a korban,hogy ezt 100%ig hitelesen tudjam megmondani, de az idősebb barátnőim nagy része így vélekedik.
2018. febr. 28. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
Mert 30 alatt csak gyerekek vagytok s úgy gondolkodtok
2018. febr. 28. 14:36
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Én nem gondolom így,sőt sokan mások sem,pont az idősebb férfiak közt van rengeteg kretén.
2018. febr. 28. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Az evolúció során változtunk emberré,s most pedig azt látom,hogy a sok okos fiatal,az öregeket fikázza,akiknek köszönhetik hogy megszülettek,akik a vérüket adták a hazáért.Ma ha lenne valami,ez a 30 as korosztály bújna az öreg háta mögé.Mivel dobálnád meg az ellenséget?hamburgerrel?Vagy dobnál rá reklám bombát?Az igazi nő egy igazi férfit akar,aki nem anyámasszony katonája
2018. febr. 28. 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Miért kell nektek érett nő? :D
2018. febr. 28. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Érdekes, amikor egy fiatal lány kavar egy 40-es palival, akkor soha nem lehet olyan véleményeket hallani, hogy a lány még fiatal, éretlen gondolkodású, sőt, manapság egyre nagyobb divat az idős férfi-fiatal lány felállás. Ezzel szemben a fiatal pasikkal kapcsolatban az a megítélése az embereknek, hogy ők éretlenek, komolytalanok, gyerekesek. Azt aláírom, hogy gyakran későnérőbbek a férfiak, de nagyon nagy az általánosítás ilyen téren. Tényleg úgy érzem, hogy egy kalap alá vannak véve a fiatal pasik. Pedig én ismerek olyanokat, akiknek 21 évesen már volt diplomájuk, állásuk, autójuk, saját lakásuk stb...
2018. febr. 28. 15:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért mert a férfiak elfogadóbbak a nők felé,mert gyenge szarok.Mert a látvány a fontos.Míg a nők a belső tulajdonságokra mennek,már ilyen korban. Az élet első felvonása tele van izgalommal(fiatalság) a második az ahol már csak a lényeg számít(idősebb kor). A fiataloknak fontos a látszat. Jó telefon,tuningolt autó,aminek semmi értelme.Idősebb korban mind nem ezek számítanak hanem a család,az összetartás,kompromisszum,őszinteség,tisztelet.
2018. febr. 28. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
94%

A kor önmagában nem tesz éretté,nem egyenesen arányos a kettő.Nem gondolod, hogy azok az érett nők/férfiak,akik egy kalap alá vesznek egy egész korosztályt igazából nem is olyan érettek, illetve pont az tanúskodik az érettség meglétéről, hogy az előítéleteket,általánosításokat,sablonokat nem fogadja el szentírásként,hanem annak tekinti őket, amik?:-)

Pl.te is egy kalap álá vettél most minden "érett nőt".

Tudod,aki kicsit is érett, intelligens,kiegyensúlyozott,nem érzelmianalfabéta, az 1.nem vesz egy kalap alá semmilyen csoportot(rád is vonatkozik),2.nem illett degradáló megjegyzésekkel másokat, akiket pl.nem is ismer és akit semmit nem ártottak neki(igen,vonatkozik azokra az "érett nőkre" is akik lehordják a fiatal férfiakat,vonatkozik a fiatal férfiakra,akik lehordják az idősebb nőket és mindenkire,aki degradáló megjegyzésekkel illet másokat).

Tehát a kérdésednek ez a része megdőlt,aki sérteget másokat a koruk miatt az nem érett és nem intelligens, épp ezért sérteget másokat.

Egyébként valóban érettnek nevezhető nőktől még nem hallottam,hogy azért utasított volna el egy fiatal,de komoly férfit, mert "kreténnek" tartja.Én ismerek párt ahol 12 év van a nő javára és nem tartja kreténnek a pasiját,hanem imádja, no persze a férfi valóban érett és komoly,ami pl.abból is látszik hogy nem a gyakorin általánosít,hogy miért általánosítanak az idősebb nők,nem is könyörög egy kis szexért, hanem normálisan udvarolt a kiszenelt nőnek, és tett netezők véleményére,még mindig tesz rá, és "jó kapcsolatban" van a nővel.

Vagyis a egy valóban érett fiatal férfit nem vesznek egy kalap alá a többivel, HA az nem viselkedik úgy mint a többi.

Persze vannak olyanok is, akik teljesen normális,de fiatalabb férfiakat is visszautasítanak éz ezek a nők nem hiszik kreténnek ezeket a fiatal pasikat, tudják hofy rendesek, egyszerűen más oka van annak hogy nem jönnek velük őssze, ami egyénenként eltérő lehet + mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kivel jön össze.Van aki amiatt aggódik,hofy különböző életszakaszban vannak,más fél attól hogy elítélik majd amért fiatalabb férfival jár,megint más egyszerűen nem akar kapcsolatot senkivel(igen,van hogy a nő nem akar), megint másnak kevés az önbizalma,úgy érzi nem tud megfelelni egy 20-on éves férfi igényeinek.Talán az utóbbiból ismerek a legtöbbet.

Én tudom,hogy az érettség nem kor kérdése, ismerek is érett,céltudatos,ambíciózus,megbízható,figyelmes,udvarias és sármos 20-on éves férfiakat,többel is jó viszonyt ápolok(nem szexuális jellegűt,de arra is volt már példa).És képzeld el tisztelem is őket,mivel megérdemlik a tiszteletem, jobban mint pl.az agresszív,durva,igénytelen,iszákos,munkakerülő, nőverő 40-es, volt iskolatársam, vagy az egyik barátnőm exe, aki 43 és hasonlóan jómadár.

Hogy komoly kapcsolatra mégsem jönnék össze 20-as férfival,akkor sem ha az esetem az az , hogy félnék, hogy a korkülönbség miatt nem lesz tartós a kapcsolatunk/házasságunk(a férfiakat szokta jobban zavarni a körkülönbség,márha a nő javára van),és ha 3,5,6 stb. év múlva lenne vége akkor nagyon fájna. Ennyi,nem tartom kreténnek az összes fiatal férfit.

38/N

2018. febr. 28. 16:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Én érett férfiként ugyanezt gondolom a 18,20 éves kislányokról!

Csak az én véleményemet alá is támasztották párszor.

2018. febr. 28. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!