Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, milyen változás jött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen változás jött az életetekbe, miután hosszas vágyakozás után, végre nem csak álom volt számotokra a szex?

Figyelt kérdés
Elképzelni nem tudok egy olyan életet, amiben a szex hétköznapi dolog számomra. 22/f

2018. febr. 27. 16:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nincs bennem harag. Cinikusság és közönyt érezhettél maximum. Te nem fekszel le azzal akivel akarsz, nem én tiltom meg neked:D Sőt én mondtam is az alternatívákat, amik teljesen logikusak. Pont, hogy az általános aggályokra is azt mondtam, hogy ne zavarjanak! Nem igazán értelek
2018. febr. 27. 17:06
 12/20 A kérdező kommentje:
A cinikussaggal is ugyanott vagyunk. Ellenszenvet valtok ki beloled, es ezt erezteted velem. Csak nem ertem, hogy ezt mire fel.
2018. febr. 27. 17:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz emberek között lenni, hogy akarsz nőt....
2018. febr. 27. 17:39
 14/20 A kérdező kommentje:
Így nyilván nem fog menni, de van bennem remény, és teszek azért, hogy jobb legyen.
2018. febr. 27. 17:44
 15/20 anonim ***** válasza:

Nöként mondom h nincs hervasztóbb számomra mikor egy pasi közli h " kú.ni akar , tehat erezteti h többre nem lehet szamitani .

Még ha igaz is, meg lehet adni a módját másképp is, mert nök is keresnek egyejszakasokat de a pali ha igy kimondja, hát csömör.

Ez olyan h meghivlak ebedre , de nem maradhatsz ebed utan mert akkora igenyem nincs a tarsasgodra!

Mi ez akkor ebédmeghivás , vagy sértés?

Tehat ez felér egy poffal , egy ilyen megfogalmazás, es szuksegtelen, mert legtöbb csaj amúgyse veszi túl komolyan a dolgot.

Sajnos a ferfiak magukból indulnak ki es úgy viselkednek a növel mint egy meleg haverjükkel , azt hiszi a nöket is ugyanaz inditja be mint a ferfiakat

2018. febr. 27. 18:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Csak igy off topic
2018. febr. 27. 18:38
 17/20 A kérdező kommentje:
Tisztaban vagyok vele, hogy a nokkel valo kapcsolatok, sosem lehet oszinte, igenylik, hogy hazudjanak nekik.
2018. febr. 27. 18:42
 18/20 A kérdező kommentje:
*sosem lehetnek
2018. febr. 27. 18:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem ez még mindig álom és az is marad, Qvákhoz meg nem járok el. Alacsony (170cm), ronda kisfarkú (12/3,5cm) selejtként nem adnak esélyt 31 f.
2018. febr. 27. 18:59
 20/20 anonim ***** válasza:
A világ vált ki ellenszenvet és cinikusságot. Senki nem akar veled semmit éreztetni. Pont, hogy megoldást ajánlok fel. Erre való valahol ez az oldal. Rávilágítottam, hogy ellentmondásosak az aggályaid(ha vannak) az említett dolgokkal kapcsolatban, miközben alapból bizonyos korlátok nem kötnének. Így buzdítanálak valami felé, ami megoldást jelenthet. Nem értem miért kell belelátni olyat ami nincs.
2018. febr. 28. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!