Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen változás jött az életetekbe, miután hosszas vágyakozás után, végre nem csak álom volt számotokra a szex?
Figyelt kérdés
Elképzelni nem tudok egy olyan életet, amiben a szex hétköznapi dolog számomra. 22/f2018. febr. 27. 16:07
1/20 anonim válasza:
Kb ugyan ennyi voltam mikor az első barátnőmmel összejöttem. Nem nagyon változik meg semmi. Max annyi, hogy az ember kicsit összeszedettebb, ha van barátnője. Belső kényszer miatt persze. De ettől kicsit fáradtabb is. Aztán bejön a változás, hogy nem találkozhatsz normálisan a barátaiddal, jön a folyamatos féltékenykedés, rinyálás. Nagyjából ennyi változás történik. A szex valóban hétköznapivá válik. De ha sokáig nem csinálod, megint kicsit képtelen dolognak fog tűnni. Olyan mint a cigi. Könnyen rászoksz, de aztán nehéz leszokni róla, de egy idő után már észre se veszed
2/20 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy 22 évesen nem kell feltétlenül párkapcsolatban lennem ahhoz, hogy szexeljek.
2018. febr. 27. 16:28
3/20 anonim válasza:
Ezt te érzed. Alkat kérdése. Én monogám típus vagyok. Soha nem vonzottak az egyéjszakások, meg hogy mindenkivel jobbra-balra menjek el. Persze sajnos volt részegen ilyen, nyilván mikor egyedül voltam. De nagyon rossz érzés és mindig szégyellni fogom. De kicsit furcsállom a dolgot. Mert általában aki olyan alkat, hogy csak reszelni akar és sok nőt, az meg is csinálja. Szüzek vagy a nagyon rondák, vagy az érzékenyebb lelkű srácok szoktak lenni.
4/20 anonim válasza:
Apám az ellenkezője volt és 17 éves lehettem, mikor részegen elkezdett engem "tanítgatni a bölcseleteivel", hogy nem kell az első nőt feleségül venni. Evvel arra utalt, hogy ő ennyi idősen vagy 10 lánnyal volt már együtt és nem érti, hogy nekem miért nincs barátnőm, mikor milyen jól nézek ki. Magamban meg az volt, hogy jól van, inkább fogd be! Nem terveztem, hogy feleségül veszem azt akivel először lefekszem, illetve ennyire nem is gondoltam tovább a dolgokat, de nem is akartam akárkivel. Talán miatta is kicsit primitívnek és közönségesnek tartottam az ilyen nőhajhászásos dolgokat
5/20 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy bármikor kaphatnék nőt. Psziches okok miatt nem megy, de nem szexualitás terén.
2018. febr. 27. 16:41
7/20 A kérdező kommentje:
Röviden annyi, hogy nem tudok emberek közt lenni.
2018. febr. 27. 16:49
8/20 anonim válasza:
Akkor marad a társkereső. Vagy a rongyosfehérnépek.hu. Senki nem fog tudni róla, csak te meg ő. Innentől kezdve csak magad előtt szégyellheted mind a kettőt. De ha nem szégyelled, hogy csak k*rni akarsz, akkor ezt se kéne. Szóval vagy a nehézkesebb társkeresős megoldás. Találni egy hozzád hasonlót. Vagy hivatásos, ami biztos megoldás
9/20 A kérdező kommentje:
Erzodik rajtad a harag... Mi kozod van neked az en farkamhoz?
De menjunk bele a logikajaba. Attol, hogy nem vagyok szerelmes, nyilvan meg fel fog allni a farkam egy szamomra tetszo nonre, es miert kene neki nemet mondanom, ha eppen szingli vagyok?
2018. febr. 27. 17:02
10/20 A kérdező kommentje:
Mert nem zarom ki a parkapcsolatot sem, amiben huseges vagyok.
2018. febr. 27. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!