Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Barátnő számára prosti nagy gond?
lehet hogy én vagyok a gyerek, de nem érdekel az akkor volt... ha kapcsolatunk alatt vagy közben vagy menni akar akkor szakítás... de ha előtte akkor mi van? az ő dolga.... esküszöm meg kérdezném hogy "Úristen milyen volt? nem volt kellemetlen? annyira nem volt nőd?" én inkább kíváncsi lennék mint hogy szakitsak....
19/L
hűde elvannak itt tévedve egyesek...
1. a prosti technikailag semmiben nem különbözik az átlag egyéjszakás csajtól aki 2 koktélért fekszik le veled, meg hogy legyen hol aludnia
2. az hogy kit mit tett a múltban az mindenkinek a magányügye. ha elmondom akkor ő érezze megtisztelve magát h elmondom a titkomat. fordított esetben én se vagyok kiváncsi h hány f .szt fogott már életében, mert mondjuk volt egy pár durva egyetemi éve. ha elmondja, h könnyítsen a lelkén, akkor örülök (is meg nem is), de nem fogok ebből semmilyen negatív következtetést levonni, a jelenre vonatkozólag. ha kiélte magát szexuálisan, még mindig jobb, mintha elfojtotta volna, és most egy pszcihológiai eset lenne.
3. nagyon nem ugyanaz hogy pénzért k .rvázni meg pénzért árulod a tested. itt páran ezt hozták fel. ezt kb ahhoz hasonlítanám, hogy mondjuk egy csaj fizetett egy csávónak h lefeküdjön vele... ami meg mondjuk elég elképzelhetetlen...
a tapasztalat: én régebben többször is voltam prostinál. volt h barátnő hiány miatt, de volt hogy a (átlagosnál) extrémebb szexuális vágyaim kielégítése miatt. a barátnőmnek elárultam, mikor szóba került a téma (minek hazudjak). nem ugrált örömében, de egy rossz szava sem volt. hidegen hagyta a téma. kérdezgetett még egy két részletkérdést, ami érdekelte. meg persze első kérdése volt hogy használtam-e óvszert. aztán ennyi.
szerintem egy normális nő nem akad ki ezen.
Nőnek, barátnak tilos elmondani. Ez ökölszabály.
A tűzzel játszol egyébként... kb 5% tolerálja, másképp azonnal szakít, vagy brutál kiakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!