Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Barátnő számára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Barátnő számára prosti nagy gond?

Figyelt kérdés
Természetesen nem azzal kezdi senki az első randin, hogy aha 3 hónapja voltam egy prostinál. Viszont ha mégis kiderülne hogy voltam, mennyi a százalékesélye, hogy egy barátnő elhagyna ez miatt?

2018. febr. 27. 14:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%
"Még arra sem képes, hogy egy csajt egy éjszakára összeszedjen..." - Ha ocsmány és/vagy gátlásos, akkor mit csináljon? Dögöljön meg szűzen? Hmm?
2018. febr. 27. 15:29
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Alapszabály, hogy csajoknak prostit nem lehet bevallani. Abból indulnak ki, hogy nekik csak csettinteniük kell egy farokért. Az ő nézőpontunkból nyomorultan szánalmas az, aki szexért fizet, ha pedig ilyen szánalmas alakkal van kapcsolatuk, akkor az őket is leértékeli.
2018. febr. 27. 15:37
 13/22 anonim ***** válasza:
Menj el tesztekre. Én pasi vagyok, de igazából csak ezért taszít a sokakkal dugó csaj számomra
2018. febr. 27. 15:45
 14/22 anonim ***** válasza:
Mégis hogyan derülne ki? Beszélsz álmodban, vagy mi? Mert annyira csak nem vagy hülye, hogy elmondod neki.
2018. febr. 27. 16:00
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
8-as az a helyzet, hogy a te általad említett kivételből van több. Mifelénk semmivel nem tartották többre akinek sok nője volt, sőt. Tudod kik voltak kíváncsiak a storyaira és kiket foglalkoztatott, meg jött ez be? A lányokat. Konkrétan ti lányok gondoljátok azt, hogy ha valaki jól néz ki és csak néhány nője volt élete során, akkor azzal valami gáz van. Ti nem vágytok egy olyan valakire, aki kicsit erkölcsösebb, vagy érzelmesebb. Nem vonzó egyszerűen. Most bocsánat itt a szüzektől, mert ebben kihagyom őket, de szerintem mindenki megtapasztalta már, hogy ha letojja a másikat, akkor fog kaparni egy nő és fordítva meg szép lassan érdektelenné válik számukra. Ti így működtök. Én nem sírok ezen, elfogadom, hogy ez van. De az ilyen álszent kirohanásokra viszont nem vagyok kíváncsi. Nézd meg a statisztikákat, hogy a fiataloknál, hogy alakul a szexuális élet a nemek terén. Abból pont az látszik, hogy a lányok a feslettebbek. Másrészt meg felesleges bármit mondani, mikor pont ezek a dolgok terén nem egy lány mondta már, hogy tényleg nincs gusztustalanabb nem a nőknél. Aki már belelátott párszor a dolgaitokba és a fejetekbe, annak hiába próbálsz álszenteskedni, vagy a másik félre ráfogni mindent. Eleve mindenki magáért felel. Másrészt az a kép amit te lefestettél már nem él a XXI. században. Illetve a legalsóbb társadalmi osztályokban nyilván, de kicsit is értelmesebb közegben megfordult rég a dolog. Másrészt, meg nem, nem csaltam még meg senkit és prostinál sem voltam még soha, szóval én nem magamat akarom felmenteni. De mára már tökéletesen megértem, ha valaki örömlányhoz megy. Mert ott legalább színjáték nélkül kap valamit és persze direkt módon becsapja magát, de legalább biztos lehet benne, hogy kap odaadást és gyengédséget. Vagy ha szűzről van szó, akkor nem fog kapni lekezelést, ellenben megértést igen. Még ha tudja is, hogy ez csak látszat.
2018. febr. 27. 16:07
 16/22 anonim ***** válasza:
62%

lehet hogy én vagyok a gyerek, de nem érdekel az akkor volt... ha kapcsolatunk alatt vagy közben vagy menni akar akkor szakítás... de ha előtte akkor mi van? az ő dolga.... esküszöm meg kérdezném hogy "Úristen milyen volt? nem volt kellemetlen? annyira nem volt nőd?" én inkább kíváncsi lennék mint hogy szakitsak....

19/L

2018. febr. 27. 16:15
 17/22 anonim ***** válasza:
77%
Hát én tökre nem értem ezt a kérdést. A férjem is volt annak idején prostinál, szerintem ez a legtöbb tinédzser fiú fantáziájában felmerül, neki meg volt rá lehetősége és élt vele. Azt mondta izgalmas volt, tapasztalt és kedves hölggyel sikerült találkoznia, de természetesen az ott kapott profizmus meg a "magánéletben" lezavart együttlétek akár velem, akár más lányokkal, nőkkel előttem teljesen más kategóriába sorolandók. Nem értem mi ebben a probléma, hogy valaki igénybe vett egy ilyen szolgáltatást.
2018. febr. 27. 17:02
 18/22 anonim ***** válasza:

hűde elvannak itt tévedve egyesek...

1. a prosti technikailag semmiben nem különbözik az átlag egyéjszakás csajtól aki 2 koktélért fekszik le veled, meg hogy legyen hol aludnia

2. az hogy kit mit tett a múltban az mindenkinek a magányügye. ha elmondom akkor ő érezze megtisztelve magát h elmondom a titkomat. fordított esetben én se vagyok kiváncsi h hány f .szt fogott már életében, mert mondjuk volt egy pár durva egyetemi éve. ha elmondja, h könnyítsen a lelkén, akkor örülök (is meg nem is), de nem fogok ebből semmilyen negatív következtetést levonni, a jelenre vonatkozólag. ha kiélte magát szexuálisan, még mindig jobb, mintha elfojtotta volna, és most egy pszcihológiai eset lenne.

3. nagyon nem ugyanaz hogy pénzért k .rvázni meg pénzért árulod a tested. itt páran ezt hozták fel. ezt kb ahhoz hasonlítanám, hogy mondjuk egy csaj fizetett egy csávónak h lefeküdjön vele... ami meg mondjuk elég elképzelhetetlen...

a tapasztalat: én régebben többször is voltam prostinál. volt h barátnő hiány miatt, de volt hogy a (átlagosnál) extrémebb szexuális vágyaim kielégítése miatt. a barátnőmnek elárultam, mikor szóba került a téma (minek hazudjak). nem ugrált örömében, de egy rossz szava sem volt. hidegen hagyta a téma. kérdezgetett még egy két részletkérdést, ami érdekelte. meg persze első kérdése volt hogy használtam-e óvszert. aztán ennyi.

szerintem egy normális nő nem akad ki ezen.

2018. febr. 27. 18:44
 19/22 anonim ***** válasza:
76%

Nőnek, barátnak tilos elmondani. Ez ökölszabály.

A tűzzel játszol egyébként... kb 5% tolerálja, másképp azonnal szakít, vagy brutál kiakad.

2018. febr. 27. 21:08
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem embere válogatja. Az én férjemnek pl előttem nem volt egyetlen normális kapcsolata sem, prostikhoz járt. Engem nem zavar.
2018. febr. 28. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!