Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Barátnő számára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Barátnő számára prosti nagy gond?

Figyelt kérdés
Természetesen nem azzal kezdi senki az első randin, hogy aha 3 hónapja voltam egy prostinál. Viszont ha mégis kiderülne hogy voltam, mennyi a százalékesélye, hogy egy barátnő elhagyna ez miatt?

2018. febr. 27. 14:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
62%
Azért elég nagy az esélye. Kb. 90-95%-ra dobnám a dolgot.
2018. febr. 27. 14:25
 2/22 anonim ***** válasza:
74%
Én nem tenném a helyedben. A nők nem tolerálják az ilyet. Bezeg, mikor ők gang-bang partyznak, az nem baj, az elnézendő. Kétszínű népség.
 3/22 anonim ***** válasza:

1: mi a francért mondanád el

2: ha el is mondod, hazudhatsz mindenfélét, hogy miért tetted

3: igen, esélyes, hogy elhagy, hiszen lehet te sem fogadnád el a csajt, ha kiderülne, hogy ő mondjuk egyszer pénzért szopott. Már nem úgy tekintenél rá

4/22 anonim ***** válasza:
50%
Azért pénzért szopás meg pénzért szopatás között még mindig irgalmatlan nagy különbség van...
2018. febr. 27. 14:35
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ha tudnák a nők, hogy hányan voltak már valamikor életük során fizetősnél valamikor. Nagyon sok lenne akkor a szakítás
2018. febr. 27. 14:35
 6/22 A kérdező kommentje:
Ez nagyon ciki kérdés lesz és bocsi a tudatlanságomért, de az nem olyan rossz ha előtte már 2-3 barátnője volt valakinek, mint 1 szál prosti?
2018. febr. 27. 14:36
 7/22 anonim ***** válasza:

#6:

A nők nem érzik a különbséget.

2018. febr. 27. 14:39
 8/22 anonim ***** válasza:
45%

A helyzet az, hogy ez kölcsönös.

(általánosítás következik-innentől tisztelet a kivételnek!!!!)

A férfiak elvárják, hogy a csajuk fogadja el, hogy prostiztak, hogy volt egy csomó csajuk stb, de ha a lány már volt előtte több fiúval, vagy legalább annyival, mint a pasi az k***va.

A pasik állandóan panaszkodnak, hogy ráuntak a csajukra vagy állandóan a 3-as felállásról fatáziálnak, de ha egy nőnek megfordul a fejében, hogy legyen nyitott kapcsolat, akkor az máris nem vehető komolyan, mit képzel magáról...

Ha egy pasi csalja meg a nőjét, akkor az természetes, a nő biztos nem elégítette ki, meg eleve biológiai determináció meg a nyavajám, de ha egy nő teszi ugyanezt, akor egy rohadt k**, akit minimum meg kéne lincselni...

A pasik állandóan játszák az áldozatot, hogy egy nő se akar csak szexelni ezért kénytelenek hazudni, pedig nem nem élvezik, bezzeg reggel már elhordják mindennek a nőket, hogy mi az, hogy szexkapcsolatba mennek bele, akkor k****-a..

A férfiak sokkal kisalyátítóbbak és birtoklóbbak sok esetben a nővel szemben, mint fordítva, arról nem beszélve, hogy jó erősen beskatulyázzák, hogy hogyan lehet viselkednie egy nőnek,különben már nem is nő...ezek után miért kéne a nőknek bármit is tolerálni, ha vissza úgyse kapnák a gesztust?

2018. febr. 27. 14:46
 9/22 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsi az elhagyás esélye. Ha tényleg szeret, és el tudná képzelni veled a jövőt. Szimpatizál, kedvel, szeret; vonzónak talál, el tudna képzelni téged férjént, és apaként is, hogy együtt éljetek jó sokáig együtt boldogan, törődve egymással, megértve egymást. Meg amúgy minek derülne ki? És amúgy is, hát valahol érthető is szerintem, hogyha az ember nagyon szeretne bizonyos dolgokat megélni, akkor másfajta megoldáshoz fordul, hogy nem szerelemből csinálja valakivel, hanem fizet érte. Nagyon vágyott már egy társra, de nem volt neki, ezért fordult ehhez a dologhoz. De ez nem von le belőle. Szóval tényleg ez szerintem nagyon emberi, hogy hiányzott neki egy társ, vagy ki akarta volna már próbálni, hogy milyen egy szeretkezés, egy ilyen intim együttlét, ozt csá. Szerintem nem kell ezt túlgondolni, meg túldramatizálni. Igen, volt neki ilyen, azt kész. Szóval én pl emiatt nem szakítanék veled, és nem vágnád el az esélyeidet nálam. Habár mondjuk minek beszélnél róla? Vagy nemtom. Szóval érintésre vágytál, és ezért kerestél valakit, aki megadja, ha fizetsz érte. Akár nagyon magányos is lehettél, és tőle kaptál pl törődést, ami addig nem adatott meg.
2018. febr. 27. 14:58
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

"ha előtte már 2-3 barátnője volt valakinek, mint 1 szál prosti?"

Jelentés a 2-3 barátnőre (női szemmel):

a srác volt már kapcsolatban, tudja mi működik, mit keresnek a lányok, több lány is érdeklődött felé ami pozitív, megbízható partnerre utal, biztosan normális pasi.

Örömlányhoz jár (női szemmel):

Még arra sem képes, hogy egy csajt egy éjszakára összeszedjen és/vagy valami perverz szexualitása van

2018. febr. 27. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!