Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt ez a tulzott gyengedseg szex kozben?
Figyelt kérdés
Alkami szexrol van szo, eloszor talalkoztunk, elotte nem ismertuk egymast. Tett olyan dolgokat, amiket nem tudok hova tenni. A tobbit privatban meselnem el , mert tul felismerheto lenne a tortenet!
L
2018. febr. 26. 08:35
3/13 anonim válasza:
Írj nekem is, kíváncsi vagyok! :)
L
4/13 A kérdező kommentje:
Koszi, hogy mar ennyien irtatok. :)
Szerintem leginkabb egy fiu/ ferfi tudna segiteni, akinek volt mar egy ejszakasa. :(
2018. febr. 26. 08:44
6/13 anonim válasza:
Én férfi vagyok, írhatsz nyugodtan!
7/13 anonim válasza:
Érdekel a történeted a meglepö gyengédségröl. F és volt már több egyéjszakásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!