Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok, akik szexpartnerek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok, akik szexpartnerek szoktak egymással gyengédek lenni?

Figyelt kérdés

2017. dec. 8. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Miért? A szex miről szól? Alázásról?

Természetesen. A normális szex, nem a szado-mazo, meg ide kaki, oda kaki a másikra való odafigyelésről szól, a kölcsönös örömszerzésről. Nyilván vannak vadabb alkalmak, de az én esetemben nagyobb részben vágyom gyengéd szexre, mint “csapatásra”.

2017. dec. 8. 17:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Persze.

Gyengédség nem csak kapcsolatban lehet

2017. dec. 8. 17:52
 3/9 anonim ***** válasza:
37%

Figyu is is..

Többnyire elhanyagolt nőket szúrok..

Van amelyik kívánja a gyengédséget van amelyik a bunkózást szereti. A szex érdekében olyannak kell lenni amilyent a nő kíván vagy amit az aktuális partnere nem ad meg neki.

Nekem van egy aki ánusz és fing mániás ő megkapja a nyalást és a gázokat...

Van aki szeretetre vágyik mert vezető pozícióban lévő vőlegénye nem adja meg....ez az ő bajuk...

Ami jó:én a csajaim pasijainak tudom mindig a munkabeosztását ez alapján megy a játék xd eszméletlen nagyokat nyomunk mindig...

Fuh az élet szép adjatok neki

2017. dec. 8. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Talán eltudsz képzelni olyan nőt aki non stop csak a veretős szexet igényli? Mindenki igényli a gyengéd szexet is,odabújós hízelgős
2017. dec. 8. 18:32
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Szexpartnernek az a lényege hogy hianyzik valami az életéből amit így próbál ellensúlyozni. Ha mar évek óta szexeltek de nem jártok akkor lehet tovabbvinni a dolgot akár a veréshez...

Én ánusz nyalató vagyok de már chili porral és a szexpartnerem aki a volt munkatársam menyasszonya az ezt szereti! (Gondolom nem érzi az ízt a paprika miatt)

2017. dec. 8. 18:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Sajnos ott csak a csattogós veretés megy.

Egyébként szoktak.

2017. dec. 8. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy kigyúrt,helyes (Lehetőleg kék szemű)10/9 - 10/10-es pasi is gyengéd lenne??

Szerintem az is elképzelhető, hogy megszokta, hogy bejön a csajoknak és emiatt perverzkedésre használja a partnerét. Nem hiszem , hogy egy férfi a szexpartnerét dadusgatni meg simogatni szeretné. Gondolom a durvább,érzelem mentesebb dolgokat csinálják együtt a partnerével. Én elég romantikus vagyok, szóval a durva alatt a csapatós, érzelmek nélküli szexet értettem.:D

2017. dec. 8. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Két szexkapcsolatom volt eddigi életem sotán, de mindkét partnerem nagyon figyelmes és kedves volt. Más különben nem is szexeltem volna velük. Attól, hogy nem járunk még nem kell bunkónak lenni...

29n

2017. dec. 8. 20:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem egy ideje már “csak” szexpartnereim vannak.

De nem azért, mert nem kapok meg valamit máshol, hanem azért, mert nem vágyom kapcsolatra.

Már olyan “szívem”, “drágám”, üngyümbüngyüm kapcsolatra...

Csak szexre vágyom, semmi másra. A szex olykor vad, olykor gyengéd, attól függően, milyen hangulatban vagyunk.

34/N

2017. dec. 8. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!