Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmerjem mondani, hogy szűz vagyok még és csók se volt?
Én 27, a pasi 32 és szerelmes lettem belé,méghozzá nagyon.Eddig nem igazán volt olyan pasi,aki annyira érdekelt volna,hogy bármit is kezdjek vele,de ő borított mindent és mindent akarok vele csinálni,minden olyat,ami egy párkapcsolatban és két szerelmes ember között alapvető.Nincs gond a külsőmmel,a személyiségemmel sem,teljesen normális vagyok,neki kifejezetten érdekes,de : nem csókolóztam még és természetesen nem is szexeltem még.A vágy most jött el bennem arra,hogy vele ezek megtörténjenek.
Elmondjam neki,hogy se csók,se szex nem volt még pasival,vagy majd azután mondjam el ezeket,hogy megtörténtek? Egyáltalán hogy reagál egy férfi,ha kiderül a szerelméről,hogy nem csókolózott még és szűz is? Azt ne tanácsoljátok,hogy gyorsan csókolózzak valaki mással és akkor előtte már nem kell szégyellnem,mert én csak és kizárólag az ő száját és testét kívánom.Alig várom,hogy ráugorhassak:)
Köszi
19-es :
és szerinted idővel elmondhatom neki,miután már csókolóztunk,hogy ő csókolt meg először?
mindenkiben vannak hibák,csak nem mindegy,hogy milyenek és hogy azt ki hogy tudja tolerálni.Ő sem tökéletes -szerencsére-, és most is van olyan,ami annyira nem jó,de egyáltalán nem számottevő és vannak egyéb tulajdonságai,amik ellensúlyozzák ezt.
Én inkább azt látom,hogy az emberek igénytelenek saját magukkal szemben is,amikor párválasztásra kerül a sor.
De nem nekem kell velük együtt élnem és nem is rám tartozik.
Kérdező:
Elhagyni semmikép nem fog, de elképzelhető, hogy bogarat ültetsz majd a fülébe.
Ez a dolog nagyon szép és nagyon jó, egy pasi kétféleképpen értelmezheti:
1.: Nagyon de nagyon fog örülni, hogy ő lesz az akit ezzel megajándékozol, és megbecsüli.
2.: Nagyon de nagyon fog örülni, hogy ő lesz az akit megajándékozol, ám előre nézve nem biztos, hogy hosszútávon fog rád számítani.
Ha megtörténik, fogalmad sincs a saját reakciódról.
Mindenhogy elsülhet, kiábrándulsz belőle mert nem tudja majd kezelni a helyzetet, béna lesz, vagy éppen jó lesz amitől megindulnak a vágyak benned... más iránt is.
nekem itt az utóbbi hozzászólásokból azt tűnt ki,hogy hatalmas hangsúlyt fektetnek az emberek a szexre és egyéb párkapcsolati minőséget is ez alapján húznak meg.Én nem azt mondom,hogy nem fontos a szex.Mi van akkor,ha valami nekem nem tetszik,vagy nem úgy csinálja? Semmi! Mindent meg lehet beszélni és idővel összeszokni.Ilyeneken kár agyalni.Két felnőtt ember,akik kommunikálnak egymással,megtudják oldani a dolgaikat.Persze,ha akarják és persze,ha egyáltalán elmondják,mert azt is látom,hogy más kapcsolatokban a kommunikáció olyan gyér szinteken fut,hogy néha már sajnálja az ember a résztvevőket.
Nem aggódom amiatt,hogy ha bármi nem úgy sülne el,ne lehetne megbeszélni és az alapján változtatni rajta.
Olyan miniatűr, könnyen megoldható dolgot fogtok meg,hogy erről nem is érdemes nagyon beszélni.
A kérdésem inkább az,ami eddig is volt :
Mikor mondjam el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!