Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy kb.18 éves lány nem tudja pontosan, hogy hány fiúval smárolt már? Csak megközelítőleg tud számot mondani: kb.20 fiú.
Ezek voltak bulin elcsattant smárolások, pár randis dolgok/kavarások amikből nem lettek semmik meg természetesen párkapcsolatok.
Nektek kizáró ok lenne párkapcsolatnál? Mit szólnátok?
Nekem már ha 2 fiúval smárolt előttem, az is kizáró ok lenne.
A kb. 20 már a r*bnc kategória.
Nekem kizáró ok, mert az ilyen csaj előbb utóbb ( vagy már megtette) nem csak smárolni fog mindenkivel, de bárkinek szétrakja a lábát. Aztán majd ezzel kapcs is megközelítőleg tud mondani számot.kb 20 fiú.
Az én olvastomban ez a K.VA kategória. Lehet ezt szépíteni meg az élvezeteknek élni, lehet szexkapcsolat meg kalandok bla bla, de szerencsére még van pár kivétel akik normális érett felnőtt emberként viselkednek és több tartás van bennük. Az életet lehet úgy is élvezni,hogy nem dugják le idegenek a nyelvedet a torkodon és nem kú.k meg.
# 2
akkor járjál 12 éves lányokkal
azt mondja 20 ember a fél város lol xd
Budapest lakossága 1 millió 800 ezer annak a fele 900 ezer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!